Зорница „обади“ Карбовски на майка си! Г-жа Линдарева скочи да защитава щерка си със зъби и нокти (Вижте)

4499
30 Декември 2015, 19:00


Като малко пеленаче Зорница Линдарева се оплака на мама и „обади другарчето“ си, задето я обиди.

 

Бившата любовница на Тачо използва родителката си да я защити от нападките на Мартин Карбовски, очевидно неспособна сама да се справи със ситуацията, видя HotArena.

 

Припомняме, че по-рано днес Карбовски свирепо захапа Зорница относно дубайските й воаяжи, където обаче „май е на заплата с тоя, дето държи фотоапарата“.

 

Журналистът дори посвети стих на Линдарева и „всички коври“, които „ако снимат наобратно, ще заснемат стадо свине“.

 


Реакцията на Зорница беше доста вяла – моделката не успя да се защити, а само написа в социалния си профил: „Карбовски да се прави на интересен някъде другаде, моля да не използва името ми“.

 

За да защити честта на дъщеря си обаче ревностно се застъпи майка й.

 

„Какво пак те е замесил, Зизка? Незная какво е,но зная мръсните им номера. Познаваш ги по-добре от мен злобарите и не се ядосвай. Пчелите атакуват винаги най-хубавото цвете“, опита се да я успокои мама Виолета.

 

И продължи да се застъпва за щерка си: „И тя, като хиляди други туристи, е на екскурзия и не зная с какво е заслужила подобно агресивно отношение. А тази дестинация вече е достъпна. Зорница не парадира с много благородни постъпки, които са чужди за доста от тези, които злобеят. А за възпитанието и огромното й сърце могат да мечтаят“. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смях в залата
преди 2 години
0
Карбовски да обижда коврите,при положение,че с най-голямата такава са първи приятелки?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ШШШ
преди 2 години
0
Аз бих се срамувала ,ако съм на годините на Карбовски, ако съм на неговото място в обществото, да обръщам внимание на подобен род глупости. Журналистиката е сериозна професия, ама защо всички се имат за велики професионалисти,като се занимават само с жълтини...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bobo
преди 2 години
-1
A tvoqta Nikoleta ,be Karbovski deto q izdigna,ne e li tam?V Dubai?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никито L.
преди 2 години
-1
Как пък решихте че статуса е за Зорница,или Курволета ви каза да напишете така.Аз като го прочетох се сетих за поне 5 дами и не се сетих за Зори.Никито курвата знае най добре сутеньорския бизнес в Дубай.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жужи
преди 2 години
-1
Карбовски е забравил да спомене, че най голямата ковра Никулина също не е обърнала апарата наобратно.С написаното съм на същото мнение, но трябваше да спомене и караджовския трол.Все пак трябва обективност нали се пише критик,да бъде такъв докрай.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"най- хубавото цвете "....
преди 2 години
-5
е, майка е , нашето гардже е най- красиво ,но ....... това "цвете " не е ли малко поувяхнало ?!Пък и при пчелите е така -кацнат , опрашват и...бягат . И госпожо ,за какво възпитание претендирате след като дъщеря Ви беше представена в популярно предаване като бившата любовница на Тачо ?!А Тачо все още е женен мъж. Вие ли я възпитахте така ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айде стига глупсти
преди 2 години
-5
Колко сме жалки!! Казвам "сме"защото много лесно правим оценки за другите без да познаваме човека от другата страна.Дали Зорница е най-неморалния човек???Глупости, просто като хулим показваме колко по-морални сме ние, т.е. стъпи върху някой и покажи колко по-стойностен си ти...Аз също бях в Дубай и въпросното момиче беше с някаква жена с две деца.....айде стига глупости и малко да се погледнем .Смешни и жалки сме...."морални" и"безгрешни"
една идея над Николета
преди 2 години
-2
Каквато и да е Зорница е една идея по-интелигентна и образована от Николета. Това, че им клопат дъските и на двете е факт неоспорим! Една жена с достойнство и възпитание , никога не би си позволила връзка с женен мъж. Първо, защото трябва да знае,ч е това е грях , който рано или късно се наказва и никой не е изградил щастие върху гърба на нещастието. Има си природни закони! Но, за разлика от Николета тази поне не страда от комплексарщина, грандомания и ексхибиционизъм. Но пък си има други видими психични проблеми. И двете имат психични отклонения.....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени