Зорница „обади“ Карбовски на майка си! Г-жа Линдарева скочи да защитава щерка си със зъби и нокти (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/zornica-obadi-karbovski-na-maika-si-g-ja-lindareva-skochi-da-zashtitava-shterka-si-sas-zabi-i-nokti HotArena.net
Зорница „обади“ Карбовски на майка си! Г-жа Линдарева скочи да защитава щерка си със зъби и нокти (Вижте)

Като малко пеленаче Зорница Линдарева се оплака на мама и „обади другарчето“ си, задето я обиди.

 

Бившата любовница на Тачо използва родителката си да я защити от нападките на Мартин Карбовски, очевидно неспособна сама да се справи със ситуацията, видя HotArena.

 

Припомняме, че по-рано днес Карбовски свирепо захапа Зорница относно дубайските й воаяжи, където обаче „май е на заплата с тоя, дето държи фотоапарата“.

 

Журналистът дори посвети стих на Линдарева и „всички коври“, които „ако снимат наобратно, ще заснемат стадо свине“.

 
\"\"

Реакцията на Зорница беше доста вяла – моделката не успя да се защити, а само написа в социалния си профил: „Карбовски да се прави на интересен някъде другаде, моля да не използва името ми“.

 

За да защити честта на дъщеря си обаче ревностно се застъпи майка й.

 

„Какво пак те е замесил, Зизка? Незная какво е,но зная мръсните им номера. Познаваш ги по-добре от мен злобарите и не се ядосвай. Пчелите атакуват винаги най-хубавото цвете“, опита се да я успокои мама Виолета.

 

И продължи да се застъпва за щерка си: „И тя, като хиляди други туристи, е на екскурзия и не зная с какво е заслужила подобно агресивно отношение. А тази дестинация вече е достъпна. Зорница не парадира с много благородни постъпки, които са чужди за доста от тези, които злобеят. А за възпитанието и огромното й сърце могат да мечтаят“.


\"\"

 

8 Коментара

"най- хубавото цвете "....

преди 8 години

е, майка е , нашето гардже е най- красиво ,но ....... това "цвете " не е ли малко поувяхнало ?!Пък и при пчелите е така -кацнат , опрашват и...бягат . И госпожо ,за какво възпитание претендирате след като дъщеря Ви беше представена в популярно предаване като бившата любовница на Тачо ?!А Тачо все още е женен мъж. Вие ли я възпитахте така ?

Коментирай

Жужи

преди 8 години

Карбовски е забравил да спомене, че най голямата ковра Никулина също не е обърнала апарата наобратно.С написаното съм на същото мнение, но трябваше да спомене и караджовския трол.Все пак трябва обективност нали се пише критик,да бъде такъв докрай.

Коментирай

айде стига глупсти

преди 8 години

Колко сме жалки!! Казвам "сме"защото много лесно правим оценки за другите без да познаваме човека от другата страна.Дали Зорница е най-неморалния човек???Глупости, просто като хулим показваме колко по-морални сме ние, т.е. стъпи върху някой и покажи колко по-стойностен си ти...Аз също бях в Дубай и въпросното момиче беше с някаква жена с две деца.....айде стига глупости и малко да се погледнем .Смешни и жалки сме...."морални" и"безгрешни"

Коментирай

една идея над Николета

преди 8 години

Каквато и да е Зорница е една идея по-интелигентна и образована от Николета. Това, че им клопат дъските и на двете е факт неоспорим! Една жена с достойнство и възпитание , никога не би си позволила връзка с женен мъж. Първо, защото трябва да знае,ч е това е грях , който рано или късно се наказва и никой не е изградил щастие върху гърба на нещастието. Има си природни закони! Но, за разлика от Николета тази поне не страда от комплексарщина, грандомания и ексхибиционизъм. Но пък си има други видими психични проблеми. И двете имат психични отклонения.....

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Как пък решихте че статуса е за Зорница,или Курволета ви каза да напишете така.Аз като го прочетох се сетих за поне 5 дами и не се сетих за Зори.Никито курвата знае най добре сутеньорския бизнес в Дубай.

Коментирай

Bobo

преди 8 години

A tvoqta Nikoleta ,be Karbovski deto q izdigna,ne e li tam?V Dubai?

Коментирай

ШШШ

преди 8 години

Аз бих се срамувала ,ако съм на годините на Карбовски, ако съм на неговото място в обществото, да обръщам внимание на подобен род глупости. Журналистиката е сериозна професия, ама защо всички се имат за велики професионалисти,като се занимават само с жълтини...

Коментирай

Смях в залата

преди 8 години

Карбовски да обижда коврите,при положение,че с най-голямата такава са първи приятелки?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.