Зорница РУХНА след раздялата с Тачо ( Не е яла от 10 дни, още РАЗКРИТИЯ!)

3126
15 Октомври 2013, 15:30


Зорница Линдалева се съсипа след раздялата с Тачо. Моделката не е хапвала нищо повече от 10 дни, освен това я е повалила и тежка пневмония, научи HotArena.net.


Откакто Стефан Манов — съпругът на Жени Калканджиева отложи развода и замина за Испания при семейството си за Зорница настъпили тежки дни. Моделката, която бе нарочена за „разбивачка на семейства“ споделя, че се е уморила от клюките и скандалите свързани с нея и направо се е поболяла.

 

Близо 10 манекенката отказвала да се храни, особено след като Стефан прекратил всякакви комуникации с нея. Нито в мрежата, нито по телефона се чували двамата, издават запознати.

 

Допълнително моделката страдала от коментарите на Жени, която не крие какви са отношенията със съпруга й и че двамата правят опити да се сдобрят. Особено силно Зорница се вбесявала от факта, че според Жени тя е поредната бръмчалка, която си прави пиар за сметка на семейството й.

 

„Няма никакъв апетит, от две седмици не беше хапвала нищо“, разказва познат на Линдарева след скандала. Отсъствието на Тачо също й влияело.

 

„Не знам дали е сигурна в чувствата си и дали изобщо още има такива, но със сигурност знам, че не го търси по никакъв начин. Оставила го е на спокойствие — сам да решава какво ще прави“, коментира близък до Линдарева.

 

Цялата драма отключила и анорексията на Зорница, която направо се поболяла. „Тя по принцип си имаше анорексия“, издават нейни близки и допълват, че е свалила близо 10 килограма.

 

За моделката висока 1,80 м, теглото от 50 кила е направо нищо. „Изглежда болно слаба“ коментират нейни близки и споделят, че доскоро три дни била на легло заради пневмония.

 

Сега обаче се стабилизирала и насочила вниманието си изцяло върху професионалните си изяви. В момента най-важна за нея е седмицата на модата в Мароко, където се очаква да дефилира, пише „Шоу“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени