Зорница вехне по Тачо

2013
04 Октомври 2013, 13:00


Скандалната Зорница Линдарева, която се опита да открадне мъжа на Жени Калканджиева, още плаче за него. От мъка лицето й се е изпило, а тялото й—измършавяло, научи HotArena.net.


След скандалите около двамата, Тачо я заряза. И отново се върна при красивата си съпруга.


Зизи, както е позната сред приятелите си Зорница, не може да преглътне провала си с последния си любим. Тя се има за голяма красавица и раздялата с Тачо не й понесла никак добре.


В изблик на отчаяние, че е загубила безвъзвратно Тачо, тя жлъчно се нахвърли преди време върху Жени с думите: „Мога да съм, с когото пожелая. Думата любовница не е обидна. Жената, която е допуснала мъжа й да има такава, трябва да е смачкана—не аз”.


С нахалството си по адрес на шестата по красота в света Зорница стигна още по-далеч. И грубо оскърби и двамата във Фейсбук.


„Не съм искала аз да ставам известна с тези точно (Жени и Тачо), като се има предвид семейството ми и техните успехи, едва ли семейство Калканджиева са ми в таргет групата”, написа тя.


За да поддържа профила си на мъжемелачка, тя се похвали в социалната мрежа, че се кани да татуира името на следващия си любим. Оказа се обаче, че такъв няма.


„В момента е абсолютно сама. Затворила се е и страда по Тачо. Бясна е на Жени, че се е отказала от развода си”, разкрива фалшивата истина за новата й любовна връзка нейна приятелка, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени