Зрее нов скандал! Галин напуска Пайнер (Защо и от кого бяга вижте ТУК)

3071
21 Януари 2016, 14:00


Тийнейджърският фолк идол Галин ще е следващият, който ще напусне „Пайнер“, твърди се в светските среди, дочу HotArena.

Според слуха младокът е подведен от колежката си Андреа, която още миналото лято реши да се освободи от договора си с димитровградския гигант. Галин имал поканата от основателя на новата музикална компания „Хит Микс Мюзик“ – Йорданчо Василковски, известен в музикантските среди като Оцко. Композиторът стои зад повечето хитове на фолкаджията, сред които „Няма да боли“, „Все напред“ и „Роклята ти пада“. Галин направи дует и с половинката на Оцко – Кристиана, която също напусна „Пайнер“ и по обясними причини се вля във фирмата на мъжа си, пише "Всеки ден".

Най-големият конкурент на Фики Стораро в компанията на инженер Митко Димитров напоследък сериозно обмислял оттеглянето си от компанията, където получи своя силен старт преди около четири години. По онова време предложението на „Пайнер“ му се видяло като манна небесна, но сега вече бил недоволен от условията в договора си. На първо място Галин се дразнел от високия процент, който фирмата прибира от хонорарите му от участия. В същото време според него не получава нищо в замяна, защото му се налага да се продуцира сам – никой не му давал пари нито за да плати на авторите на песните си, нито на авторите на клиповете. Също така не можел място да си намери от факта, че даже и да си намери спонсор за клип, Пайнера пък му взимал част от сумата, която му е дадена.

Макар тези доводи на Галин да изглеждат основателни, в чалга средите се подхвърля и версията, че конкуренцията му с Фики също е изиграла решаваща роля в решението да напусне „Пайнер“.

„Колкото и да се правят, че се уважават, помежду им има състезание и надцакване с цел да се покаже кой е по-по-най“, коментират запознати. Затова Гальо искал да отиде в новата музикална компания на Оцко, с когото така или иначе работят добре от години. Там смятал, че ще е без конкуренция, защото Крум, който вече подписа с Йорданчо, не му изглеждал като важен фактор. Други мъже в компанията поне засега липсват. Галин се допитал и до мнението на своя нов спонсор, чието име пази в дълбока тайна. Той също го окуражил да си пробва късмета в новата фирма. Засега обаче младият певец не е предприел конкретни действия към напускане на „Пайнер“. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:/
преди 2 години
-4
Единствената, която може без Пайнер е Андреа !!! А тези, които са в Пайнер да си останат в Пайнер защото без него не са способни за кариера !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени