Зрители скочиха срещу самовлюбената Славена Вътова (Миската отвращава с лицемерието си)

https://hotarena.net/skandali/zriteli-skochiha-sreshtu-samovliubenata-slavena-vatova HotArena.net
Зрители скочиха срещу самовлюбената Славена Вътова (Миската отвращава с лицемерието си)

Миската Славена Вътова успя, без усилие, да подразни зрителите в предаването \"Черешката на тортата\", видя HotArena.

Брюнетката показва привидно мило лице пред другите участници, но коментарите й зад кадър показват друго лице - на надменна и самовлюбена жена.

Това не остана незабелязано от зрителите и коментарите на страница на \"Черешката на тортата\" показват отношението им към миската.

\"Какъв е този скелет в проиповдигнато настроение?! Доста ме впечатли с обобщенията си по адрес на Деси Добрева. В едно изречение за таланта и успехите и..., не е толкова кратко и просто как се опита да се убеди сама себе си, тази мис в кавички!!!!!!\"

\"Деколтето й е по-подходящо за нощен бар, отколкото за приятелска вечеря в домашна обстановка\".

\"А бе прави ми впечатление, че за хора с претенции май не е много нормално да забравиш да сложиш чинии за вечеря и да не можеш да сметнеш риба за пет човека\".

Славена успя да разстрои певицата Деси Добрева, като й намекна, че щом в България не се чувства оценена, то тогава защо не си е останала в Америка.

Вътова даде умишлено и по-малък брой точки на Петя Буюклиева, въпреки че певицата бе направила най-добрата вечеря от всички останали. В страха си да не би Петя да стане звездата на седмицата Славена й даде 8, а не максималния брой 10 точки, като не можа да се обоснове защо го прави, пише Lifestyle.

Зрителите още помнят поведението на Славена и докато тя бе коментатор в \"Биг Брадър\", където не пестеше груби квалификации към участниците в шоуто.

12 Коментара

Деси

преди 8 години

Да не би Гери Дончева да е иззлобяла, че колежката и моделка се справи в пъти по- добре , та и от там тази статия? Защото за първата тук имаше статии, ама нито една не отрази пошлото и кухо поведение, и неадекватността на нейното оценяване

Коментирай

ЗЛАТИ

преди 8 години

НАПРОТИВ,СЛАВЕНА Е МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНА,КАКТО ОТБЕЛЯЗА И БОБИ СКУНКСА,ПРАВИЛНО,ДЕСИ Е МНОГО ПОСРЕДСТВЕНА,КЪДЕ В АМЕРИКА ЩЕ Я ОЦЕНЯТ,КАТО И ЗА В БЪЛГАРИЯ ТАЛАНТЪТ И Е ПОСРЕДСТВЕН,Е,ПЕТЯ Я ИЗДУХА,ДЕСИ Е СЛАБА...

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

За Славена мога да кажа само това,което виждам-ЗАУЧЕНА И НЕЕСТЕСТВЕНА УСМИВКА,ОЧИ ЗАСТИНАЛИ В НИЩОТО!Научила се е добре обаче,на пози и чупки в кръста,и няма начин да е друго!Коя уважаваща себе си жена,ще разреши на който и да било в ефир,ако това не се налага,да и мери дължината на краката!!! Деси Добрева има хубав глас,но попадна на препъни камък,за съжаление! Защо изобщо сравнявате Петя Буюуклиева с Деси,не може да има сравнение!

Коментирай

Антония

преди 8 години

На мен пък Деси ми направи много лошо впечатление с лошия си говор и поведението си, което беше на моменти завистливо, когато се правят комплименти на другите дами.

Коментирай

abe da

преди 8 години

vie ludi li ste?! Slavena e gotina. I na men mi napravi vpe4atlenie tova za Desi, no ne mislq, 4e e nari4no. Tq 6toto Petq e mnogo nared i ve4erqta i be6e smotana osven sarmite! aide malq vi se?!

Коментирай

Славена проститутката ли хахаха

преди 8 години

Славена забрай кога лапаше курове за пари забрави кога от гъза в устата яде лайна ожени се за един престъпник разбира се за пари омагьоса го и заряза еедно момче дето уж много обичаше Димитър осладига и се парите..Докато беше с Димитър все още проституираше срещна гн-измамник лежал в затвора и си каза айде живот без проблеми зарязвам Димитър раждам му едно дете и си сядам на дебелия гъз :)

Коментирай

преди 8 години

Самото шоу е голяма боза. Замисляли ли сте се колко гладни хора пред телевизора преглъщат, като гледат тия кулинарни изстъпления? Някое шоу, в което си измерват ерудицията и познанията не може ли? Всичко копираме от Запада, всичките им тъпи шоупрограми, риалитита, музикални течения, възгледи, никакви други стремежи, освен за визия, маркови вещи и кариера. Слабо, много слабо. Не ни отива нито на културата, нито на дългата история, нито на високото ниво на общо образование, което има(Х)ме.

Коментирай

Sisi

преди 8 години

Що за мъж трябва да си , за да позволиш на жената до теб да проституира? И без номера, ама той много я обичал ....Пълен мишкар! Личи си, че цъпругат и я прави щастлива. А айде , моля ви се, парите та парите. Само неспособен мъж или завистлива жена могат да лежът на тази максима !

Коментирай

УЙО

преди 8 години

СЛАВЕНА Е КУРВЕ ( ИМАШЕ КЛИП ) И ЗЛАТОТЪРСАЧКА!

Коментирай

н

преди 8 години

"лежЪт"?

Коментирай

5858/

преди 8 години

Петя Буюклиева се представи много слабо за жена домакиня с толкова стаж.Нито салатата нито основното нито пък предястието се съчетаваха по вкус.Пълна бъркотия в менюто.

Коментирай

Sisi

преди 8 години

Извинявам се за грешките. Поправям. Що за мъж трябва да си , за да позволиш на жената до теб да проституира? И без номера, ама той много я обичал ....Пълен мишкар! Личи си, че съпругът и я прави щастлива. Хайде , моля ви се, парите, та парите. Само неспособен мъж или завистлива жена могат да "лежат"( имат) на подобни убеждения

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.