Зрителите решиха! Рафаел Пашамов и Оливия Николова отпадат от „Гласът на България“

https://hotarena.net/laifstail/zritelite-reshiha-rafael-pashamov-i-oliviia-nikolova-otpadat-ot-glasat-na-balgariia HotArena.net
Зрителите решиха! Рафаел Пашамов и Оливия Николова отпадат от „Гласът на България“
Зрителският вот на финала на „Гласът на България“ определи на трето и четвърто място да се класират Рафаел Пашамов и Оливия Николова, видя HotArena.


Така за победата и голямата награда от 50 000 лева продължават да се борят талантите от отборите на Поли Генова и Иван Лечев – Виктория Динкова и Ния Петрова.


Борбата между четиримата финалисти беше изключително оспорвана. Всеки от тях изпя както по едно солово парче, така и по едно в дует със своя треньор. Поли Генова и Виктория Динкова представиха вечния хит „Вървят ли двама“, а соловото парче на варненката беше „What goes around... comes around“.


Гласовитата Ния Петрова се изяви с „With a little help from my friends“, преди на сцената да бъде подкрепена от Иван Лечев и Стефан Вълдобрев и парчето им „По-полека“. Вълдобрев изненада Ния с поканата да пее заедно с тях на някой от следващите концерти на „Обичайните заподозрени“.


Вълците-единаци, както се самоопределят Рафаел Пашамов и Графа, изпълниха едноименното парче на Влади Ампов. Солото на емоционалния талант пък беше с „Castle on the hill“. Финалистката на Камелия представи заедно с нея песента „Ти си“, с която преди години фолк дивата се превърна в звезда и всеобща любимка. В борбата си за място на финала Оливия изпълни „Come here for love“, подкрепена от приятеля си Ед, който свиреше на китара.


За доброто настроение на зрителите се погрижиха още двамата водещи Павел и Венци Венц, които изпяха най-новия си хит „Хавана“ и специалният гост-изпълнител в този кръг Михаела Филева, която развълнува с парчето „Без етикет“.

2 Коментара

Светлана

преди 5 години

Отпаднаха красивите - останаха , грозната и дебелата - the choise is yours ...

Коментирай

Хахахах

преди 5 години

Двете заедно са в пъти по-красиви от теб :D Плашило селско перхидролено

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.