Зрителите възмутени! Денис Родман крещи и обижда жените в “Къртицата”

1970
29 Март 2013, 13:54


Поведението на американската звезда все повече изкарва извън релси и участниците, и зрителите на шоуто

 

Денис Родман отново вбеси всички с арогантното си и безцеремонно отношение спрямо участниците в “Къртицата” и по-конкретно към дамската част. След като по-рано днес стана ясно, че баскетболистът късно снощи се е напил и е трошил инвентара в базата на шоуто, тази вечер бяха излъчени кадри как американецът крещи на някои от хората в шоуто.

 

На забележката на Рут Колева за поведението му, Родман отвръща с крясъци и обиди, които възмутиха зрителите пред малките екрани. “Какъв е този, за какъв се мисли?” възмущават се феновете. Допълнително напрежение внесе и факта, че никой не се намеси, за да защити певицата от агресията на баскетболиста, пишат от kliuki.net.

 

Това обаче не беше единствената изцепка на американеца. След като снощи се напи и налетя на три от жените в базата, днес Емануела разкри скандални подробности около поведението на баскетболиста. “Викаше ме при него в джакузито и ми правеше неприлични предложения” разкри самата певица пред част от участниците.

 

Всичко това разяри не само хората в шоуто, но и зрителите пред екрана. Във форумите феновете масово искат баскетболиста да бъде изгонен, за да престане да се излага и да тормози всичко около него.

 

Дали извиненията и оправданията, които Родман тази вечер поднесе в живото студио към всички, ще омилостивят зрителите и участниците? Предстои да разберем.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
преди 5 години
0
Слагайте поне в категория "Любопитно"интересни новини, които не са свързани с чалга, риалити и т.н. Тях можем да ги прочетем навсякъде, нали искате да сте уникални. Май не ви се получава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени