Зуека и Нина във война за издръжка (Актьорът харчи само за любовницата)

2689
28 Юни 2013, 14:30


Бившата половинка на Васил Василев Нина поведе война срещу него. Оказа се, че Зуека не е плащал издръжката на дъщеря си повече от три месеца, научи HotArena.net.


Актрисата буквално побесняла, след като научила, че водещият и любовницата му правят ремонт на апартамента на майка му и ходят на почивки през уикендите, а в същото време той се оправдава, че няма пари за детето. Тя дори заплашила, че ще стигне и до съда, ако Василев не й даде парите до края на месеца.


Зуека и Нина се разделиха преди година, след като наяве излезе любовната му афера с доста по–младата от него режисьорка Ана Вичева. Наранена и публично унизена, Нина го изгони от семейното жилище.


Тя беше толкова обидена, че въобще не искаше и да чуе за човека, с когото 20 години е споделяла леглото, сцената и най-съкровените си тайни.


Подобно бе отношението и на 13-годишната Девина, научила за връзката на татко си един от най-важните моменти в живота си – докато кандидатства за прием в елитна гимназия.


В последствие Зуека се изнесе да живее с Ана в апартамента на майка й в центъра на София и обърна гръб на семейството си, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени