Зуека работи за второ дете

2111
08 Февруари 2014, 14:00


Зуека работи за второ дете, научи HotArena.net. Явно отношенията му с режисьорката Анна Вичева са преминала на друг, още по-сериозен етап, след като официално признаха пред медиите за любовта си.

 

Васил Василев вече има дъщеря от актрисата Нина Димитрова – тийнейджърката Девина, но сам признава, че никога не е имал силна връзка с детето. За това вини Нина.

 

Сега обаче с Анна нещата са различни!

 

Водещият на забавното предаване вече няколко седмици обмисля с какъв подарък да изненада новата си любима за „Св. Валентин” – режисьорката Анна Вичева.


„Зуека най-вероятно ще я заведе на разходка с круиз по Средизeмноморието, Анна много обича морето и това ще е прекрасен подарък за нея”, споделиха близки на актьора. Той дотолкова бил хлътнал по Анна, че вече искал да има дете от нея. 

 

Анна Вичева пък все още нямала свое дете и също много мечтаела вече да има бебе. От скоро те работят именно по този въпрос и надяват бързо да даде резултат.

 

Откакто Зуека решил да живее с друга жена, Девина не искала по никакъв начин да общува с него. Детето било на страната на майка си и смятало, че баща му се е отнесъл към семейството си страшно зле. „Зуека е разстроен много от това, че Девина не иска да разговаря с него, виждат се през няколко седмици, но винаги тези срещи са много тегави”, споделят приятели на актьора. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени