Зуека се жени

4908
07 Ноември 2013, 16:09


Сватбеният марш на Менделсон ще зазвучи съвсем скоро за Васил Василев-Зуека и Анна Вичева, разбра HotArena.net. Водещият на „Господари на ефира“, няма търпение да отведе приятелката си пред олтара.

 

Зуека най-после приключи съдебните спорове около раздялата си с бившата си спътница Нина Димитрова. И след като изясниха отношенията си двамата поеха по пътищата си.

 

Комикът и Анна Вичева живеят под един покрив вече почти две години, макар доста преди това да са консумирали чувствата си зад гърба на Нина. Самият водещ със съжаление призна, че е трябвало да бъде честен с Нина и по-рано да сложи край на отношенията им.

 

Макар да не изпитвал нищо от изброеното в леглото на актрисата, Зуека насила играл ролята на неин мъж в името на детето им. В същото време се чувствал щастлив, спокоен, силен и пърхащ от любов само с Ани.


Двугодишното съжителство на актьора и режисьорката напълно го убедила, че е постъпил правилно като се е разделил с Нина. „Прекалено добре си живеем с нея, да чукна на дърво. Много сме щастливи. Живот и здраве, скоро ще се вземем и пред Бога”, споделя Зуека.

 

Комикът не изпитва особени угризения и от факта, че е мамел Нина, докато е бил с нея и Ана едновременно.

 

„Не съм съгрешил, защото нямахме брак. Вече можеше и да съм женен, ако я бях напуснал още преди шест-седем години. Толкова ми трябваха, за да реша да поема по друг път”, твърди той.

 

Близки до семейството споделят, че вероятността Зуека да бърза със сватбата е заради наследник. Още повече, че Ани вече е на 38 години и отдавна си мечтае да стане майка, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз съм
преди 4 години
0
много тъжно, че на гърба на нещастието на бившата му половинка се гради щастието на зуека :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени