Зуека се помири с дъщеря си

3965
07 Април 2013, 15:00


Васил Василев – Зуека се чувства като прероден след прошката, която получи от дъщеря си Девина. Тринадесетгодишната госпожица бе жестоко обидена на баща си за решението му да се раздели с майка й и мислела да му мъсти, като отказвала да го вижда и да разговаря с него, разбра HotArena.net.

 

Въпреки, че седмокласничката била държана в неведение относно семейните проблеми на родителите си, в крайна сметка тяхната раздяла й се е стоварила с пълна сила. Наследницата на Зуека изпаднала в шок и мислела да му мъсти, като го пренебрегва.

 

Покрай разрива на родителите си, тийнейджърката започнала доста по-рядко да се вижда с водещия на „Като две капки вода” и логично взела страната на майка си. Неговите разкрития, че вече е влюбен в друга жена пък хвърлили още сол в раната и Девина съвсем загубила търпение.

 

„Зная, че тя много ме обича, но и трябва време, за да преодолее промените”, опита се преди време да извини поведението на малката си наследница Васил Василев.

 

Днес ,след куп драми и емоции, момичето е решило да приеме ситуацията и да каже „да” на щастието на баща си. Положението толкова много се променило, че Зуека дори имал планове да запознае щерка си с новата жена в живота си - режисьорката Анна Вичева. Това, което го бавело да ги срещне досега, бил фактът, че не искал да притиска Девина да прави нещо, което сама не желае.

 

Момичето е най-голямото богатство на Зуека. Актьорът дори излиза в бащинство, за да къпе и бави малката като бебе.

 

Благодарение на баща си малката не ходи на масово школо, а посещава частно училище. Увлича се по литературата и актьорското майсторство, за курсове по езици семейството харчи щедри суми всеки месец.

 

В момента Девина продължава да живее сама с Нина, която се старае по всякакъв начин да компенсира факта, че дъщеря й не е под един покрив с баща си, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени