Зуека – триженец!

2601
12 Август 2014, 11:30


Васил Василев-Зуека официално е обвързан мъж. Не обаче за сегашната си половинка Анна Вичева, нито за дългогодишната си жена Нина, а за първата си студентска любов, научи HotArena.net.

 

Става въпрос за завършилата НАТФИЗ актриса и бивша пиарка на СДС Румяна Узунова. Малцина знаят, че всъщност единственият граждански и църковен брак, който сключва Зуека, е именно с нея. Двамата издържат заедно година и половина, след което се разделят, пише в. „Всеки ден“.

 

Василев обаче посещава само съда, за да разтрогне брака си и забравя да направи същото и в църквата. По това време младият и изпълнен с бунтарски мисли актьор от „Ку-ку“ хич и не си помислил, че някой ден това може да му попречи, за да сключи брак с друга жена. Тогава Зуека бил толкова разочарован от тази „хвърчаща хартийка“, че си казал: „Никога повече няма да се женя“.

 

Зуека спазва това правило, когато се събира с Нина Димитрова. Дори след като тя му ражда дъщеря, двамата отказват да се изправят пред чиновниците в Гражданското и да узаконят любовта си.

 

Сега обаче, когато Василев има наистина стабилна и щастлива връзка с Анна, която съвсем наскоро му роди и син, той решил, че трябва да се ожени отново. Ако обаче иска да заведе любимата си в църква, е нужно да докаже пред свещениците, че е разтрогнал брака си. За целта Зуека трябва да подаде молба в съответната митрополия, към която принадлежи храмът, където се е венчал.

 

Заедно с молбата трябва да се приложи и копие от съдебното решение за разтрогване на гражданския брак с Румяна. „Той обаче е изгубил това копие, а когато звъннал на Румяна да я пита дали пази своето, тя взела, че му затворила телефона и не искала да се занимава с него. Хич не го понася“, разкриха приятели на актьора пред „Всеки ден“.

 

Сега Василев трябва отново да посети съда и да помоли да му бъде извадено още едно копие на въпросното свидетелство. Всичко това щяло да отнеме доста време, а Анна искала да сключи брак, преди детето да порасне. Вичева си представяла красива церемония, на която да е облечена в бяло. Дори леела мечти как ще събере гостите в столичната църква „Света София“.

 

Цялото събитие било планирано за август. Заради неуредиците на Зуека обаче това нямало как да стане. А най-унизителното е, че както излиза, Зуека не е двуженец, а направо триженец. Преди да се събере официално с Анна, Василев имаше афера с нея години наред. Успоредно с това е съхранявал и семейството си с Нина, а през цялото това време, докато лавирал между двете, всъщност е бил в църковен брак с Румяна.

 

„Анна не е знаела за детайлите около венчавката и развода му с Руми, той самият също си мислел, че всичките неща с оня брак са уредени и чак сега се е усетил, че реално още се води женен!“, коментират приятели на семейството.

 

Всъщност като млад Зуека бил голям палавник. Той се разделя с Румяна, след като се запознава с доста по-възрастната от него Нина Димитрова. Любопитното е, че тя била негова учителка в Театралната академия. Това обаче не й попречило да върти любов със симпатичния си студент.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени