Зуека вдигна пищна сватна за триста души с третата си жена

9919
01 Февруари 2017, 14:57


Голяма сватба за над 300 човека вдигна Васил Василев- Зуека с половинката си Ани. Водещият на „Господари на ефира“ избра сградата на резиденция „Тера“ в софийския квартал „Младост 1“, за да почерпи гостите си, научи HotArena.

Зуека използва първия си свободен ден, след като предаде щафетата на новите водещи на предаването Малин Кръстев и Ненчо Балабанов, за да се даде официално на майката на сина си Стефан, Ани. Кумове им станаха другите водещи на майтапчийското шоу по Нова телевизия- Димитър Рачков и Мария Игнатова, избрала за празничното тържество малка черна рокля.

Въпреки кучия студ, младоженката бе облечена в рокля с къси ръкави, която заради многото набори, дантели и други финтифлюшки приличаше по- скоро на сметанова торта.

В сградата на посолството пристигнаха още Любо Киров, Виктор Калев, Хилда Казасян с мъжа си, както и Алекс Раева.

Зуека и Ани се запознават на снимките на филма „Пансион за кучета“ през 1999г. В лентата Ани е асистент режисьор, а бъдещият и съпруг е в актьорския състав. Във времето работата ги среща още няколко пъти, но любовта се появява доста по-късно. Чувствата между тях пламват в началото на 2012г., но няколко месеца успяват да го запазят в тайна. В началото на Април 2014г. се ражда синът им Стефан, който след малко повече от месец ще навърши 3 години. Зуека има и голяма дъщеря - Девина, плод на връзката му с актрисата Нина Димитрова, с която няма брак.

Въпреки че първоначално трудно прости на баща си решението му да заживее с Ани, днес младата дама е надживяла разочарованието и поддържа приятелски отношения с мащехата си и брат си. Първата жена на Василев Румяна Узунова е студентската му любов, с която той се разделя скоростно. С нея и Нина Зуека не поддържа топли отношения, за това логично и двете не бяха на сватбата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени