ЗВЕРСКО! Кой причини това на Камелия?

6221
14 Ноември 2012, 15:50


Половинката на Люси Дяковска цялата в синини

Разкъсани чорапи, огромни синини по краката — какво се е случило с Камелия. Приятелката на Люси Дяковска само от два дни е сама в Къщата, а вече е жертва на насилие?

 

Потресаващите кадри се появиха тази сутрин в мрежата и потресоха почитателите на Ками. Вероятно инцидентът е станал в нощта, когато Люси напусна шоуто, а Камелия се разплака пред цяла България.
Кой и защо й е причинил тези поражения на Камелия не е ясно. Както изглежда обаче половинката на Люси е пострадала жестоко.

Единият крак на Камелия е жестоко насинен, сякаш са я удряли с нещо тежко. А по другия също видяхме синини. За разкъсаните чорапи на бившата сервитьорка също няма обяснение—можем само да предполагаме дали в пристъп на истерия Камелия се е самонаранила или става дума за зверско насилие.

Факт е, че когато изпращаше Люси вън от Къщата Камелия изглеждаше разстроена, но здрава. Какво е ставало в последствие обаче можем само да предполагаме.

След скандала, който избухна с нападението на Багата над Никол, се чуха коментари, че и Ками може да е отнесла някой удар. Засега обаче си остава пълна мистерия, кой и по каква причина е насинил приятелката на Люси.

Източник: kliuki.net

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дададададададададададада
преди 5 години
-1
напълно съгласна с теб ОБИДЕН ХЕТЕРО даже и нещш повече, защото на никой не се позволява така да обижда обществото и то публично!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОБИДЕН ХЕТЕРО
преди 5 години
-2
А ходи си вече ма, грозотийо! Злобна гадина! Писна ни от твоите емоции. Трябва някой да ти бие два шамара да те освести!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени