Звезда от „Оркестър без име”: Слави обеща да се ожени за дъщеря ми!

3664
11 Октомври 2016, 10:25
Звезда от „Оркестър без име” се канела да направи Слави свой зет. Актрисата Живка Пенева, която е по-позната с ролята на Пепи в култовата лента, за малко да стане тъща на Дългия, но в крайна сметка той забравил обещанието си, научи HotArena.

„Слави обеща да се ожени за дъщеря ми, купи й едни бели обувки и тя хвърчеше с тях”. Това споделя емблематичната актриса, която днес се издържа като къса билетчета в Русенския театър или помага в църквата.

Освен за обратите на съдбата, Живка с трепет се сеща и за дъщеря си Теодора, която е само на 10 години, когато Слави се среща с нея. Момичето участва във Военния театър, в постановка по стихове на Юсеф Онези, бивш посланик на Кувейт в България.

Самата Живка пък е режисьор на пиесата.

„Именно тогава Слави Трифонов дойде да ни гледа и се влюби в Теодора, макар тя да беше тогава дете. Той е Везни, тя Близнаци и страхотно си подхождат. Слави каза, че ще я чака да порасне и ще се ожени за нея.

Обеща й! Е, може би и на други момичета е обещавал същото”, споделя актрисата.

Дългият обаче забравя за обещанието си, но не и Теодора. Дълги години тя отказва да се омъжи за друг, вярвайки, че Слави наистина ще се ожени за нея.
Едва преди няколко години разбира, че Слави я е забравил и се отказва от него. А в момента е сгодена за италианец.

„Теодора беше напълно убедена, че Слави ще се ожени за нея. Това я мотивира през годините да се учи добре и да завърши колеж в Италия. Не спираше да се надява, че ще бъде госпожа Трифонова”, спомня си майка й, пред „България Днес”.

Бившата звезда от „Оркестър без име” се гордее с детето си. Красавицата говори свободно италиански, немски, английски и дори руски.
Слави изглежда също е бил впечатлен от нея, тъй като първи финансира обучението й в частно английско училище.

Благодарение на подкрепата на Слави, девойката получава отлично образование, но майка й Живка не е забравила горчилките от миналото.

„Толкова бедно сме живеели с дъщеря ми, че едва съм се справяла с нейното изхранване. Но реших да я отгледам сама и не съжалявам за това”, казва още Пенева.
Актрисата, освен това преживява и друго изпитание - слухът, че дъщеря й е дете на Стефан Данаилов. „Слухът го пусна Ирен Кривошиева, която по това време роди от него син. Беше ми много болно, защото Стефан и покойната Мария много помогнаха на детето ми след катастрофа.”, споделя още тя.

След като слуховете излизат в пресата, тя звъни на Мария Данаилова, за да я убеди, че Теодора не е негово дете. „Звъннах на Мария с думите: "Знаеш, че не е така, нали?", а тя ми каза: „Сега сме тръгнали на рожден ден на Росенчо и знаеш ли какво ще му кажа? Че има сестричка”. После прихна да се смее.
Страхотна жена беше покойната жена на Ламбо. Много я обичах”, спомня си още Живка.

След толкова години мълчание, тя разкрива и кой е истинският баща на дъщеря й. „Беше секретар по строителството в окръжния комитет на БКП. Казваше се Иван Димитров Иванов, но беше женен, когато забременях и не посмях да го развеждам.

Исках само да признае дъщеря ни”, споделя Живка и допълва, че никога не е искала нищо от соцвеличието и семейството му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени