Звездата от "Къдравата Сю": Бях алкохоличка (Още признания)

5407
17 Септември 2014, 11:53


Няма начин да сте забравили сладкото момиченце от „Къдравата Сю“, което събра Джеймс Белуши с чаровна адвокатка. Актрисата Алисън Портър обаче днес няма нищо общо с детето — звезда, което разтопи сърцата на публиката.


Актрисата се нареди сред черните овце на Холивуд и призна, че има проблеми с алкохола. „Здравейте, аз съм Али и съм алкохоличка“, написа тя в своя блог.


Алисън ни е по-позната като Къдравата Сю от едноименния филм от 1991 г., а с дългия пост искала да информира обществеността за своята болест.


"Вероятно не очаквахте това от мен. Всъщност, може би сте очаквали, защото бях детска звезда. Все пак, това е вярно.


Трезва съм от 28 октомври 2007 г. и не съм докоснала наркотици и алкохол оттогава. Не пия, защото не искам да пропусна нито един момент от моя живот.


Истината е, че много често искам да пия, защото съм човек, а животът е труден, но не пия. Трезвеността ми предложи нещо, което винаги съм искала, а никога не получих" — написа тя в своя блог.

Алисън днес е омъжена жена и майка на две деца, двегодишния Мейсън и четиримесечната Ария. Актрисата споделя, че славата и Холивуд са я тласнали към алкохола, но е щастлива, че вече е скъсала с опасния порок и има прекрасно семейство.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени