Звездата от „Малката булка” жертва на убийство? (Драматичен обрат във версиите)

7351
03 Април 2016, 13:26Актрисата от „Малката булка” Пратюша Банерджи може да не е жертва на самоубийство, а на убийство. Звездата от индийския сериал, която почина при трагични обстоятелства в дома си, вероятно е била подтикната от любовна мъка, за да посегне на живота си, дочу HotArena.


Светските медии в Индия коментират, че актрисата е била в обтегнати отношения с годеника си. Една от версиите гласи, че тя е била в тежка депресия и ден преди смъртта й, той й е заявил, че я изоставя заради друга жена.


Самата Пратюша Банерджи пише в социалната мрежа на първи април „Дори и след смъртта си, няма да отвърна лицето си от теб", което накара мнозина да предположат, че си е посегнала заради годеника си.

Самият той обясни пред полицията, че са се карали, а също и че той я е открил в дома им.


"Бяхме в апартамента. Единият ключ беше у мен, а другият в Пратюша. Когато влязох в спалнята, я видях закачена на тавана.

Веднага повиках съседите за помощ, заведохме я в болницата. Предполагахме, че е все още жива, но не беше така.

Уплаших се, тъй като не информирах полицията, но от спешното вече го бяха направили. После повиках най-близките на Пратюша, за да им съобщя за случилото се", пише blitz.bg.

Новината за смъртта на известната актриса потресе хиляди фенове по цял свят. В България тя е известна като Ананди 2 от поредицата „Малката булка”.


В медиите циркулират различни версии за смъртта й – от самоубийство, до депресия, финансови проблеми, или таен брак, който родителите й не одобрявали. Версията за убийство също не се изключва от полицията и близките й.

Вчера Пратюша Банерджи бе погребана, като ритуално я изгориха на клада. Семейството й избра да я облече не в бяла роба, а в червената й булчинска рокля, с която трябваше да се венчае след няколко месеца.

За погребението на звездата се стекоха милиони фенове от цяла Индия, които да я почетат.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
I write from abroad
преди 2 години
0
and I think need: peace on Earth and good among people
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
българин
преди 2 години
0
Допълвам и-Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и - било психиатри и т.н) ....На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
българин
преди 2 години
0
Допълвам и-аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
българин
преди 2 години
0
За умрялата млада жена- мога само да напиша "мир на праха `и". Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени