Звезди с големи сърца дариха надежда на Ивко в „Империа“

2624
21 Ноември 2015, 17:00


Звезди и приятели с големи сърца дариха надежда, смелост и кураж на един малък, но всъщност голям човек - Ивайло Господинов, син на участника във "Фермата" Димитър Господинов. Куп известни персони се включиха в инициативата "Без кураж няма слава" в "Империа".

 

Столичният поп фолк клуб бе домакин на благородната проява, която имаше за цел да подпомогне лечението на Ивайло. Малчуганът е само на 12, но се бори със стръвта на зрял човек срещу  десностранната хемипареза - форма на детска церебрална парализа. Благодарение на своята воля и спорта, на който Ивко е отдаден всеки Божи ден, той постига удивителни резултати в стремежа си да надвие съдбата си.

 

Впечатлени от ориста на борбеното дете, приятели и звезди се обединиха и събраха средства, за да подпомогнат лечението му. Благотворителната вечер в "Империа" събра популярни личности от различни сфери. Колегите на баща му Митко Господинов от "Фермата" дадоха кураж на Ивко.

 

Сред тях блеснаха "Мисис Баба" Дони Василева, майор Веселин Василев, танцьорът Асен Митев, баскетболистът Симеон Найденов. Включиха се звезди и от другото популярно- риалити "Сървайвър" - Светльо Бърканичков, Евгения Джаферович, Марчо Марков, Явор Зайн, Ахмед Шуганов и Силвия Радулова. 

 

Шампионът по културизъм Майкъл Спасов, Генади Симеонов и Миро Спасов – съответно 5-ти на престижното международно състезание "Арнолд Класик 2015" и дългогодишен състезател в "Strongman", които са личен пример на подражание за Ивайло, го надъхаха да продължава своята трудна битка.

 

Фолк дивите Бони и Даяна, най-известният хореограф у нас Атанас Месечков, адреналинката от "Господари на ефира" Виктория Кузманова също се проявиха като хора с големи сърца. Всички те имаха възможност на специална стена, подготвена от домакините, да оставят своите послания към малкия герой.

 

Със събраните на благотворителната вечер средства семейството на Ивайло ще си помогне за специализираната рехабилитация и индивидуална мускулна стимулация, за да могат да се възстановят засегнатите части в дясната половина на телцето му.

 

"Благодаря на всички мои големи приятели от "Фермата" и "Сървайвър", както и на всички вас, които бяхте с нас. За момчето ми няма по-силно нещо от това да вижда идолите си и да среща любовта в очите им! Има само едно нещо което е по-силно от човека, а именно да бъдеш човек! Благодаря на домакините от "Империа" и на хилядите хора, които непрестанно изразяват подкрепата си в социалните мрежи!", сподели пред HotArena Митко Господинов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
0
Всяко детенце трябва да получи своя шанс в живота. Здраве, добър живот и слънчице за всяко детенце.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени