Звездни коледни украси! Мария, Моника и Цвети Янева с приказни елхи! (Вижте най-оригиналните празнични СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/zvezdni-koledni-ukrasi-mariia-monika-i-cveti-ianeva-s-prikazni-elhi HotArena.net
Звездни коледни украси! Мария, Моника и Цвети Янева с приказни елхи! (Вижте най-оригиналните празнични СНИМКИ)

Коледните елхи на родните звезди вече заблестяха и те побързаха да се похвалят на своите фенове с оригиналните си украси.

 

Николета Лозанова, фолк певицата Мария, Цветелина Янева, Зорница Линдарева, Моника Валериева и много други показаха коледното настроение, което са сътворили у дома си, видя HotArena.



Може би една от най-оригиналните украси според феновете е тази в

 

дома на Николета Лозанова.

 

Нейната луксозна коледна елха е украсена в десетки бели мечета, вместо блестящи топки. А малката Никол истински се радва на дървото.

 

Оригинална е и

 

елхата на фолк певицата Мария,

 

цялата отрупана с подаръци, еленчета и чорапчета. Двете с дъщеря й Марая си направиха празнична фотосесия пред дървото, облечени като еленчета.

 

Тези дни Моника Валериева също се похвали с украсената си елха, която макар да не блести като останалите, върхът й стига до тавана.

 

Малка елхичка, много коледни звезди и една камара лакомства – това е

 

украсата на Зорница Линдарева,

 

чиито фенове я поздравиха, че умее да създава домашен уют.

 

Бившата любовница на Тачо сама признава, че е домошарка и обича да си готви зимни манджи и да си кани гости вкъщи.

 

Още за Никулден Венета Райкова се похвали с украсата си, като си беше сложила рога на еленче и позира с шарана пред елхата. Тази година тв водещата е заложила на истинско дръвче, което след празниците ще посади пред блока.

 

Очакваме и останалите популярни личности у нас да покажат скоро коледното си настроение.

 

Вижте още снимки по-долу.

 

Стела Йорданова

19 Коментара

na nikoleta e nai grozna i selska elhata

преди 8 години

ЩО ЗА ДЕБИЛИ СА С ДЪЩЕРЯ И ДА СЛАГАТ МЕЧКИ ПО ЕЛХАТА МЕГА ТЪПАТА ДЕБЕЛАНА СЕ Е ПРИПОЗНАЛА В ТЯХ И Е КАЗАЛА НА МАЙКА И САМО МЕЧКИ ДА СЛОЖАТ

Коментирай

Krasi

преди 8 години

Na Nikoleta e nai-krasiva i unikalnaa elhata

Коментирай

selsko malko selqnche

преди 8 години

Nikoleta edno krasivo neshto nemoje da suzdade i nai golqmoto dokazatelstvo zatova e dushterq i debelanata

Коментирай

гергана

преди 8 години

Елхата на гнилата е обработена с фотошоп много е зле майкооууу

Коментирай

krasi

преди 8 години

Ebavam se be hahaha gadna e taq kichozna ciganiq

Коментирай

Mdaaa

преди 8 години

Ha, sled nelepata statika kak biv6ata Bojinova putva bila ne znam si kakvo, sega zapqhte druga pesen;). Da se vurnem na dumata pak va6ata i edinstveno va6a lubimka bila nai-originalna da ama ne , vsqka godina edno i sa6to, i vie samite go znaete tq e kopie ne original taka 4e nqma kak da e nai-nai. Iska i ama na.

Коментирай

елхичка

преди 8 години

Интересно госпожо Николета преди се спукваше по време на празници най-вече да парадираш какво "невероятно" семейство имаш и настина се оказа че всичко е било невероятно един на една страна а другия на друга ама това без значение, и леко понамекваше че Алисия няма такова е, тази година нищо не казваш по въпроса. Колкото до елхите всички са красиви, за едни твоята е кич , за други хубава така е. Но истината е че Мария и малката изглеждат много щастливи, усмихнати и истински което е по важно ;). Айде със здраве хо хо хо.

Коментирай

биби

преди 8 години

Не харесвам лозанова,но да обиждате така едно дете е грозно.Айде бъдете малко по човечни,не злобейте срещу детето,то не е виновно, че тази персона е негова майка

Коментирай

ей биби

преди 8 години

И то е същия боклук като нея, тя не е ли била дете??? Гена си е ген

Коментирай

OMG

преди 8 години

CQLA BG GOVORI I PISHE ZA NIKOLETA LOZANOVA NEMIGA DA POVQRVAM CHE VSICHKI E KOMENTIRATE I OBSUJDATE.QVNO TOVA E NAISTINA NAI-komentiraniqt chovek v BG

Коментирай

иска и се

преди 8 години

Само тук и в този сайт, а омразата на хората се усеща от всеки пост. Едва ли някой се сеща за тази, а а ко я видиш на живо няма и да я познаеш , "същата" като на снимките хаха. А и освен убиди друго не виждам да се коментира за особата и така че...

Коментирай

Катя

преди 8 години

Детето не си е избирало майката, така че спрете. А още повече че баща му е добър човек, може да е правил грешки но всеки греши, не е злобен, всеки казва че Валери Божинов e много човечен, това все пак е и неговото дете, може да прилича на него.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Този път Николета няма гаф. Пуснала е детско на детето, а не чалга канала - планета.

Коментирай

Българио, Българио!

преди 8 години

Стела, Стела, къде отидоха ценностите и традициите щом и ти журналистката искаш да ме убедиш, че елхата с мечета на Николета Лозанова била най-красива и оригинална? Според нашите традиции от както се помня и така възпитаваме и децата си, че елхата се украсява с гирлянди и различни топки и свещички. Откога стана модерно големи мечоци символизиращи нещо за някой са оригинални и в крак с българските обичаи и традиции? Но, по всичко изглежда каквито са ни героите, такива са ни и традициите и ценностите! Жалко за България и за човешкото развитие! Колко точно и ясно го каза Слабакова! Поклон, пред нейната сентенция! На мен лично ми харесва елха № 6 и на Венета. Но, всеки има право на мнение!

Коментирай

Николетке,

преди 8 години

Едно време парадираше , че имаш прекрасно семейство. Оказа се пълен фарс! Сега започна да парадираш , колко велика майка си и смисълът на живота ти бил детето. Пак пълен фарс! Нито си била съпруга, нито майка! И мога да ти изброя стотици причини за това... Ти се интересуваш единствено и само от себе си! Ти си нарцис! Детето ти е оръжие в ръцете с което да печелиш, да изнудваш и да правиш имидж на майка, каквато никога не си била, не си и няма да бъдеш! Благодари се на майка си и сестра си! Ти си пошлост, неграмотност и простотия- една болна, вманиачена, параноична жена с никаква реална оценка за това, което си. Ти си просто един продукт , едно НИЩО!

Коментирай

ей кате

преди 8 години

А дано си права ама надали, нали мършата го възпитава то ми е жал за него ама тая го кара да е като нея а и кондака(венко) ми е партия и вика че много се превземало в салона като му правят прически

Коментирай

пишеш на Е като нея

преди 8 години

Мършооо пловдивска миришеш от силометри

Коментирай

Olee

преди 8 години

Nikol e debelo,ligavo ,protivno selqnche :D

Коментирай

?

преди 8 години

Видяхме елхите на луксозните български кур.и. Покажете елхите в домовете за сираци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.