Звяра остана без работа! Изритаха похотливеца, който спи със своя студентка от Стопанската академия в Свищов

https://hotarena.net/laifstail/zviara-ostana-bez-rabota-izritaha-pohotliveca-koito-spi-sas-svoia-studentka-ot-stopanskata-akademiia-v-svishtov HotArena.net
Звяра остана без работа! Изритаха похотливеца, който спи със своя студентка от Стопанската академия в Свищов
Преподавателят в Стопанска академия „Д. А. Цанов“гр. Свищов Николай Антонов е бил уволнен от учебното заведение, научи от свой източник HotArena.

Ръководството не можело да приеме факта, че той има връзка със своя студента, с която уронва престижа на университета.

Както HotArena първи писа, Николай Антонов е известен сред жените в Свищов като „Звяра“. Преди няколко месеца той оплита в мрежите си своята студентка Мелани, с която са и до днес. Двамата не спират да публикуват снимки от екзотични почивки и дестинации.

Похотливият даскал преди време бе замесен в скандал, в който участие имаха две безизвестни фолк певици – Джоана и Анастасия. Клюката гласеше, че двете чалгаджийки се хванали за косите, след спял с първата и проявявал явни мераци към другата.

2 Коментара

Bera

преди 6 години

В ЮЗУ в Благоевград това си практика. Доста преподаватели ходят със студентки, дори не се и крията. Но пък не е и незаконно, все пак всички са пълнолетни

Коментирай

Mega

преди 6 години

Nezakonno e. Pone vav vsichki tsivilizovani darjavi. Kazva se "conflict na interesi," i ako se razrovoish za znachenieto, shte razberesh zashto e nezakonno.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.