12 звезди оживяват в коледен календар с мисия (Снимки)

17 Ноември 2022, 13:37


ДНК и „Направи го сега “ представиха Благотворителен календар за 2023г. Събитието събра приятели, партньори и личности подкрепящи и вярващи в каузата.

Проектът обедини 12 български майки, доказали се в своята професия и сбъднали съкровената си мечта да станат майки – Нели Хаджийска, Петя Дикова, Енджи Касабие, Александра Жекова, Ани Пападопулу, Луиза Григорова, Евелин Костова, Сантра, Мария Илиева, Юлиана Дончева, Славена Вътова и Диляна Попова. Те застават с лицата си, за да покажат своята безрезервна подкрепа към каузата, а именно – да се раждат повече деца в България.

Целта на този календар е да увеличи помощта към регистрираните бебета в кампанията чрез “Бебешки ДНК пакети” и семействата да получат повече продукти и услуги за отглеждането им през първата година.

Всеки, който желае, може да си закупи календара от посочения линк:

https://www.booktrading.bg/napravi-go-sega-2023

Направи го сега е информационна и образователна кампания, чиято цел е да мотивира младите двойки и семейства да помислят кога е най-подходящият момент да станат родители. Организацията вярва, че демографията е голямата тема за бъдещето на България, а раждаемостта е в основата ѝ, заедно с емиграцията.

През последните седем години насочи медийното и общественото внимание към проблемите на демографията у нас и заедно с това внесе, в Министерски съвет, 6 конкретни предложения за промени в средата и законодателството, така че да се раждат повече деца в България.

Фокусът на кампанията „Направи го сега“ е насочен към образованите и икономически активни млади българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца.

Обединявайки фирми от детската индустрия, кампанията за поредна година ще дари Бебешки ДНК пакети на 20 български семейства, които включват всичко необходимо за отглеждането на едно дете за една година – храни, дрехи, играчки, количка, козметика, аксесоари, пелени и медицинска грижа.

Инициативата успешно надгражда започнатото през 2016, като всяка година създава различни проекти, като телевизионни клипове, отворени срещи в големите областни градове, аутдор кампании. И в стремеж към осезаема ефективност и реални резултати бе създаден документалният филм на ДНК – „Направи го сега: Приказка за бъдещето“ с автор Петя Дикова; онлайн поредицата “40 седмици – пътят на едно дете”; както и бе организирана Националната конференция “Демографията няма цена” през юни тази година.

Тази година „Направи го сега“ успя да обедини 12 популярни жени и майки в подкрепа на каузата. Всяка една от тях ще предаде личното си послание към младите семейства и двойки в България, които се колебаят да създадат дете навреме. 12-те дами ще участват в различни проекти на инициативата, като телевизионни клипове, които скоро ще бъдат излъчени, както и в много други активности.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hahah
преди 3 седмици
-3
E tochno teq li shte prizovavat “ Napravi go sega” deto te vsichkite rodiha sled 35, 40 god. Maria Ilieva , rodi 1vo dete sled 40, Papadopulu I tq, santra na 37,38, Jekova I tq, Dilyana I tq, Andrei I toi do 40tina nqmashe deca… kvo shte mi govorqt te tochno
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вали
преди 3 седмици
0
Никой няма право да ти казва дали до станеш и кога да станеш родител! Всеки сам трябва да го помества и реши. И кой е казал, че задължително всички трябва да създадат деца? А кой казва, че всички имат нужния капацитет като човешка личност и духовно и ментално и генетично , за да стават родители и да създадат поколение?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 3 седмици
0
Не е правилна тази компания. Не е Ок. За някакви нека засягащи цялото общество като цяло , примерно… да не са замърсява природата, да не се секат дървета, да не се нараняват животни, хора , да няма агресия , да се шофира внимателно и отговорно и т.н и т.н … съм ЗА да има кампании, подкрепа и популиаризиране от известни личности , но за такова лично и интимно нещо в живота на човек , какво значи НАСЪРЧАВАНЕ И КАМПАНИЯ?! Какво има да насърчават … хората сами си знаят и чустват и всеки си знае живота и дереджето , некой няма право да те притиска какво да правиш с личния си живот !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 3 седмици
0
всичко това е за да се притопли манджата на вечните дежурни "известни" и "заслужили", за да не ги забрави обществото какви утайки са


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени