15 години след разстрела на Главния: Мая Илиев с трогателна изповед за Жоро Илиев

https://hotarena.net/laifstail/15-godini-sled-razstrela-na-glavniia-maia-iliev-s-trogatelna-izpoved-za-joro-iliev HotArena.net
15 години след разстрела на Главния: Мая Илиев с трогателна изповед за Жоро Илиев
Мая Илиева трогна с изповед за отношенията си с покойния бос на ВИС-2 Жоро Илиев, видя HotArena.


\"Веднъж пих кафе със съпруга ми... Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.


Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му.
 И аз го обичах... Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.


Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.


Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна...\"
пише Мая за любовта си с Георги Илиев. След по-малко от месец, на 25 август тази година, се навършват 15 години от неговата смърт. Той беше застигнат от фатален изстрел на 35-годишна възраст в Слънчев бряг.



До ден днешен Мая не е свалила брачната си халка, макар след смъртта на Жоро да имаше връзка с Ники Шванца, пише Ретро. Пред приятели тя разкрила, че пръстенът ще остане на ръката й докато е жива. 

11 Коментара

ха-ха

преди 3 години

Майо,Майо,как се живее с мисълта,че си жената в България ,на която най-много са и изневерявали с известни и неизвестни мадами?

Коментирай

ААА

преди 3 години

ЕЙЙЙ ТАЯ ЗЛОБА ....... ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ЖАЛКИ! СЪС СИГУРНОСТ СТЕ ЖЕНА,ГРОЗНА И САМОТНА ХА-ХА! ЯВНО НА ВАС СА ВИ ИЗНЕВЕРЯВАЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ - АКО ВЪОБЩЕ ИМА КОЙ,ДЕ!!!!!

Коментирай

НЕЖНИЯ

преди 3 години

А ТО ДА БЯХА САМО ЖЕНИ....

Коментирай

Звезди

преди 3 години

Можел е да има, която си пожелае, но е предпочел Мая Илиева!

Коментирай

От малкото и до днес...

преди 3 години

......Уважавани мъже и след смъртта му! Няма нужда от сравнения и празни коментари. Който е мъж и знае какъв беше тоя човек, знае. Всичко друго са глупости с отдавна изтекла годност!

Коментирай

повтаря се

преди 3 години

Тази нейна "изповед" вече сме я чели в минали години. Повтаря се.

Коментирай

....

преди 3 години

Глупаво момче борче.През 1983г.регистриран в милицията за кражба,три години по-късно е осъден на 11г.затвор за участие в групово изнасилване на германка.През 1991г.освободен предсрочно и само година по-късно задържан отново по подозрение за кражба на кола и фалшиви документи.Такива будали си подбираше БСП=БКП=ДС да им върши мръсната работа и ги отстрелваше като си въобразяваха,че са големата работа.

Коментирай

Крадла

преди 3 години

Мръсна,долна ЯЛОВА крава. Върни кървавите пари,урод! Жалко,че и теб не те свитнаха,курволяк долен!

Коментирай

Кучка

преди 3 години

Връщай парите за пенсий кобило!

Коментирай

>>>

преди 3 години

Всики вдовици на отстреляните мутри продължават да спонсорират БСП=БКП,затова и не им конфискуваха богатството заграбено от мъжете им.

Коментирай

....

преди 3 години

Ако не го бяха застреляли тя вече 15 години наистина щеше да е гола и бедна защото той отдавна щеше да я е зарязал.Та да не рони крокодилски сълзи и тя като Дарина Павлова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.