22-годишният Калоян от „Игри на волята” още не е спал с момиче (Зрителите питат: А с мъж?)

10 Септември 2023, 11:00


Гладиаторът Калоян втрещи съотборниците си от „Игри на волята” с признанието, че никога не е бил с момиче. 22-годишният модел видимо се притесни от разговора на масата, в който типично по мъжки, всеки от участниците се хвалеше с успехите си сред женски пол. Той обаче бе категоричен, че няма опит с момичетата - нещо, което заяви още и в началната си визитка, с която влезе в предаването.

Когато му дадоха думата да разкаже за опита си с жените, Калоян за изненада на всички призна: „Аз в тези неща нямам твърде много опит...“ и продължи: „Като цяло никога не съм бил с момиче“. Думите му оставиха неговите съплеменници безмълвни, като тишината продължи няколко секунди преди гладиаторите невярващо да попитат: „Ама никога ли наистина?“

Зрители обаче са категорични, че моделът Калоян просто завоюва фенки пред телевизорите със скромност и дори срамежливост. „Умен ход, вдига се в очите на момичетата”, коментира зрител на Фейсбук страницата на Игрите.

Калоян Митов се е снимал в множество музикални клипове, участвал е на конкурси, носи титлата „модел на годината”. Това му занимание накара ядосани зрители да питат: „Ама те го питаха дали е бил с жена, никой не се сети да го пита дали е бил с мъж”. Във визитката си той се представя като свръхамбициозен, ученолюбив, като голямата му страст е математиката. В момента е студент в Софийския университет със специалност финанси, счетоводство и дигитални приложения.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени