82 бона се изръсил Кобрата за любовното гнездо в порутена дупка (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/82-bona-se-izrasil-kobrata-za-liubovnoto-gnezdo-v-porutena-dupka HotArena.net
82 бона се изръсил Кобрата за любовното гнездо в порутена дупка (Снимки)

82 116лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо, научи HotArena. В него Пулев е съсобственик с последната си изгора Розали Петрова.

Срещу платените пари Кобрата и гаджето му се сдобиват с етаж от къща, постройка обособена за магазин, както и половината двор чиято площ е над 160 квадратни метра. Имотът на Кобрата и сочената за негова любовница се намира в центъра на София и има доста занемарен вид.

Къщата е на два етажа, а  горния се намира любовното гнездо на Пулев и Розали. Постройката е доста стара. Строена е през 50-те години на миналия век. На външните стени е сложена изолация завесите на прозорците са дръпнати, да не се вижда какво се случва в стаите, на терасата е поставена сателитна чиния.

Кобрата и Розали Петрова явно са доста дискретни при срещите си в къщурката, ако въобще ходят там. Никой от останалите  живеещи там не ги е засичал. На долния етаж на къщата живеят роднини на продавачите.  Възрастна жена споделя пред „България Днес”, че не е виждал никой  да живее от години на този етаж и не знае дали има нов собственик.

 От няколко месеца Пулев и изгората му Розали се опитват да продадат имота. Любовницата на боксьора се изявява като успешен брокер на недвижими имоти. Пулев и Петрова купуват имота през декември. През февруари фирмата на Розали пуска обява за заменка на имота. За етажа, магазина и двормото място те търсят друг имот, независимо за какво е предназначен. В обявата Розали пише, че е възможно доплащане от тяхна страна.

Според слуховете Кобрата и красавицата имат връзка от повече от 4 години. Запознават се случайно. Първата крачка прави топбоксьорът. Той успява бързо да впечатли 30-годишната бизнес дама. Розалия от София, завършила е Софийския университет. Почти след завършването си Петрова става собственик на фирма за недвижими имоти. Розали е една от жените, за които Андреа научава, че Кобрата й кръшка. Скоро певицата публично обвини боксьора в системни изневери. Тя е убедена че освен с Розали Кубрат е имал връзка и с много други.

14 Коментара

Пф

преди 3 години

Айде вече да се взимат с тая Розалинда и да се приключи вече че аман

Коментирай

Еви

преди 3 години

Купили са я за друго, кой ще живее в подобно нещо като има възможности.

Коментирай

баста на чалгарията

преди 3 години

рУвЪ,рИвЪ.....и не мога да спра за тази чалгарска "драма".

Коментирай

Арх. Весела Мирянова

преди 3 години

Ми момичето изглежда симпатично. Далеч по- добре от бизона почитател на фотошош с провиснали безформени гърди, пет реда екстеншъни, 2 кила грим и безформен фейс, който единствения хит, който изкара от 5 години насам беше, че Кубрат му кръшкал. Ми ще му кръшка, то Андреа е като бухнал и превтасъл козунак пълен с конерванти. Кой нормален човек, би ял такава гнус...

Коментирай

gabi

преди 3 години

да обаче 13 години е използвал Андрея, живял е при нея, тя е плащала сметките за ток и т. н.

Коментирай

Да има и други любовници Julia Castle даже последният и клип е от боксовата му зала той си я шиба и и отстъпва залата за снимки

преди 3 години

За нея знаем който знае за други да каже! Julia Castle -BYE BYE така се казва песента в ютуб и сами ще видите тя му е държанка и са си заедно от много време

Коментирай

Пишете в ютуб Julia castle bye bye и ще видите новата и песен в залата му и какво пее за него и как заплашва Андреа в песента си!

преди 3 години

Тя пее че той е с нея и заплашва Андреа

Коментирай

То

преди 3 години

и ти си архитект, колкото аз съм Брад Пит

Коментирай

Vvv

преди 3 години

Това на снимката не е Розали. Истинската е от ромски произход и има проблеми със захапката. Виси и устната при затворена уста. Беше любовница на един чичак и когато той почина жена му я изгони от апартамента ( за оргий) и я остави с една кола само... от тогава тя е влюбена във всеки с пари и ги преследва...кубрат не е идиот да тръгне с някоя която познатите му са си правили оргий!! Има нещо друго според мен

Коментирай

кати

преди 3 години

Възрастна жена споделя пред „България Днес”, че не е виждал никой да живее от години на този етаж и не знае дали има нов собственик. Никой не живее,а кой е прал и простирал тия дрехи дето се веят на простора. Защо имам чувството,че някой яко ще изяде дървото....кой ли,предстои да разберем скоро.........

Коментирай

Госпожо Архитект,

преди 3 години

.....пише се ''превтасАл'', а не ''превтасЪл''! Това се учи в прогимназията. Язък за ''университетското'' ви образование!...

Коментирай

....

преди 3 години

Бабата, живееща отдолу, се прави на две и половина,че никой не живее горе-прането там се вее, а тя нищо не е забелязала и не знае. Ами да не е луда- страх я е да говори, пък и не е длъжна!

Коментирай

Vvv

преди 3 години

Дървото ще изяде бабата като и вземат етажа за 1000 лв...

Коментирай

<<<

преди 3 години

Тази улица е в района около "Женски пазар"близо до бул.Сливница.Цигания до шия.Явно и предстой бутане и построяване на блок от нов тип.Та затова е покупката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.