ABC PHARMACY навлиза ударно във фармацевтичния бизнес

27 Септември 2023, 11:46


Нова верига аптеки навлиза ударно във фармацевтичния бизнес. ABC PHARMACY отвори врати в Пловдив и има амбицията бързо да се наложи на пазара с високото качество на предлаганите продукти, иновативния интериор, богатото разнообразие от медицински изделия, козметика, хомеопатия и не на последно място – с позитивните и висококвалифицирани фармацевти.

 

Първите две аптеки на вече отвориха врати в Пловдив, а тенденцията е веригата бързо да се разраства из цяла България. ABC PHARMACY разчита най-вече на богатия си асортимент от лекарства, хранителни добавки и висококачествена козметика, каквато рядко може да се намери в аптеките. Така например тук ще откриете богат асортимент от световноизвестни марки от най-висок клас като Caudalie, Esthederm, Galenic, Lierac, Avene, Topicrem, Eucerin, Bioderma, La roche Possay, Vichy и пр. Предлагат се и различни марки витамини, минерали и хранителни добавки, чайове, ортопедични материали, продукти „мама и бебе“, хомеопатия и т.н.

 

Визията е другото нещо, което ги отличава от останалите вериги. Неслучайно силно впечатление прави първо модерния дизайн – стилен и в същото време уютен и приветлив, точно като добронамерените и усмихнати служители. Винаги готови да помогнат с най-правилния съвет, фармацевтите на ABC PHARMACY са изключително компетентни и подхождат с внимание към клиента. Това е и един от основните приоритети на новата верига – персоналният подход с приоритет към здравето на всеки.

 

Затова и ABC PHARMACY планират различни събития с лекари и козметици, безплатни консултации на място, както и друг мероприятия, изцяло насочени към нуждите и интересите на клиента. В аптеките на място може да проверите напълно безплатно какви са показателите на кръвната ви захар и кръвното налягане.

 

И не на последно място: Не се притеснявайте за късния час! От ABC PHARMACY напълно разбират, че вашето здраве няма работно време, затова аптеките на иновативната верига работят денонощно!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кой е райфела?
преди 2 месеца
0
Коя е тази звезда
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
вена
преди 2 месеца
-1
я да каже Бонка Костадинова като е току що завършила пикла от къде пари за аптеки и порше кайен последния модел? Я да си докаже доходите за почивките с Венета Шкодрова? Райфела ли ги ебе и двете?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хохо
преди 2 месеца
-1
Аптеките са на Райфела а Бонка Костадинова е само бушон! Перат пари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Танева
преди 2 месеца
-1
Адреси на abc аптеки пловдив
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени