Аделина Радева ходи всеки ден на църква

2040
15 Юни 2018, 16:00


Поредица от тежки моменти накарали Аделина Радева да потърси спасение във вярата. Подобно на омбудсмана Мая Манолова, която успешно пребори страшната диагноза рак, тв водещата всеки ден минавала през най-близката църква до дома си, отправяла молитва и палела по свещ за всеки важен за нея човек, научи HotArena.

 

Неотдавна журналистката преминала през перипетии, свързани със здравословното й състояние, за които не обичала да споделя и дори не обелвала дума пред екранния си партньор Виктор Николаев, с когото бързо се сближиха.

 

Трудният момент обаче успял да срине нейната психика, а това повлияло зле на отношенията със съпруга й. Двамата били на косъм да се разделят, но Борис стоически издържал на напрежението, понеже не искал да преминава през втори развод, писа „Ретро“.

 

Освен това навремето Аделина имала проблемно раждане, тъй като веднага след като бебето се появило, било наложително да бъде поставено в кувьоз.

 

 Понеже мъжът й кръстил детето Иван, тъй като се родил навръх Ивановден, а тя го прекръстила на Андрей и до ден днешен живее с мисълта, че е сторила грях. Затова ходи на църква и спазвала стриктно християнския канон. Винаги постела, вземала причастия и обичала да посещава места със силна енергия. Именно там се пречиствала, защото откакто я застигнала бързата слава, започнала все по-силно да вярва в уроки и магии, подплашена от своите колежки в Нова телевизия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени