Адриана Лима впечатлена от красотата на Мис България! Посрещнаха Елена Данова като победител

https://hotarena.net/az-jenata/adriana-lima-vpechatlena-ot-krasotata-na-mis-balgariia-posreshtnaha-elena-danova-kato-pobeditel HotArena.net
Адриана Лима впечатлена от красотата на Мис България! Посрещнаха Елена Данова като победител

Адриана Лима е останала впечатлена от красотата на Мис Вселена България Елена Данова. Браилският супермодел и родната хубавица се засичат на конкурса „Мис Вселена“. „Поговорихме за кратко. Разказах й за България. Оказа се, Адриана Лима знае за родината ни. Тя е прекрасен човек. Много красива и мила. На конкурса трябваше да дойде и бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, но не се появи. А го чаках“, разказа пред „България Днес“ 21 -годишната Данова.

 

Конкурсът „Мис Вселена“ се провежда в Израел. Родната красавица прекарва близо 2 седмици в държавата в Близкия изток. Няколко дни Данова е в столицата Йерусалим. А по-късно заедно с останалите миски се мести в Ейлат, където се провежда юбилейното 70-о издание на „Мис Вселена“.

 

„Беше невероятно. Незабравимо“, разкрива Данова. „Репетициите бяха много дълги, но си заслужаваше. Финалът бе уникален и фамозен“, казва още родената в Кричим красавица. За късмет родната красавица носи малък, ала скъп подарък от близък приятел - „Мисля, че това ми помогна“, признава Данова.

 

За да участва в конкурса, Данова задължително трябва да е ваксинирана. Такова е изискването на организаторите. „Всички участнички бяхме имунизирани. В Израел мерките са много строги и се спазват. Правеха ни постоянно тестове, въпреки че съм имунизирана. Такива са заповедите в Израел“, споделя още Елена.

 

Студентката е станала изключително близка с носителката на короната „Мис Вселена“ Харназ Сандху. Индийката, която е актриса, научила много за България от Данова. „С всички момичета станах приятелка. Много се забавлявахме. Разказах им за България. Показвах им снимки на природата ни. Обясних им най основните части от нашата история имунизирани. Говорих им за революционерите ни. Момичето от Индия бе една от най-впечатлените от България. Остана без дъх от красотите на родината ни. Тя е уникален човек. Желая й само доброто. Много от девойките казаха, че задължително ще дойдат на ски у нас. Обичам България. Ние можем да бъдем горди, че имаме такава родина“, разказва още Данова, която също е останала впечатлена от страните на другите участнички.

 

Данова е посрещната у нас като истинска победителка. Близки и роднини изненадват Елена на летището в София. Подаряват й куп букети и н просълзяват с думите си.

 

3 Коментара

е

преди 2 години

Оф, айде....никъде другаде по света няма планини, реки и море. Стига с тоя натрапен национализъм. Медиите тотално облъчиха младото поколение да си затварят очите за тежкия и нисък стандарт на живот в БГ. Кой ли му е казал на горкото неопитно момиче да говори такива неща....А Адриана Лима е любезна с всички, на всички казва колко са красиви, както и на нея и го казват. Нищо толкова специално няма в такива комплименти. И като е посрещната като победителка кажете поне на кое място се е класирала? Или по-добре да не се споменава:)

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

....Браилският супермодел ....Нерде Браила,нерде Бразилия....списвачите изкараха Адриана Лима румънка.

Коментирай

Явор

преди 2 години

На толкова малка територия никъде няма толкова планини, че и море. Палиш и за един час си от планината на морето. Влезна ли ти в кухата кратуна сега , чуждопоклонник умрел?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.