Адвокат отнел девствеността на Кобилкина

https://hotarena.net/az-jenata/advokat-otnel-devstvenostta-na-kobilkina HotArena.net
Адвокат отнел девствеността на Кобилкина

Експертката по интимните теми Наталия Кобилкина e загубила девствеността си на 17 години, признавала е самата тя. По това време рускинята излизала с млад юрист, но връзката им не издържала дълго.

„Той е от много богато семейство и в момента е преуспяващ адвокат. За мен бе любов от пръв поглед, но тогава бях много свита и скромна – не вярвах, че този красив, умен и заможен мъж може да има интерес към мен. Заради ниското си самочувствие постоянно създавах драми и проблеми, накрая на него му писна и пoиска да се разделим”, спомня си сексоложката, която с днешна дата е омъжена за гръцкия бизнесмен Такис Дретакис и има един развод зад гърба си.

 

4 Коментара

е

преди 2 години

Между юриста-украинец и бизнесмена-грък как пък не се споменава най-важния в живота и дотогава - наш Делчо.

Коментирай

е

преди 2 години

Действително забелязвам, че украинките са царици на създаване на драми и проблеми от нищото заради сценарии които си въртят и съществуват само в техните глави и нямат общо с действителността. За справка - всички украинки в "90 days fiancee" :)) , особено актуалната Наталия (Natalie & Mike).

Коментирай

......па

преди 2 години

Едно не може да се отрече на грозноватата Катъркина,работи и фантазията и златотърсачеството.Я е намерила по-богат англичанин,я е зарязала будалата Такис Дретакис.А младият юрист е отнел девствеността и на 17 години защото е била лесна.

Коментирай

да

преди 2 години

...Който я домъкна в България за да вземе европейски паспорт и да му бие шута.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.