Аквапарк „Персенк“ и гр. Девин честват Празника на минералната вода! С детска вечер на талантите, концерт на Тони Димитрова, избиране на Miss Девин и Miss Persenk и др.

840
03 Август 2018, 16:46


Община Девин и атрактивният комплекс Термален Аквапарк Персенк – гр. Девин ще отбележат Празника на минералната вода на 10 август!

 

Важно е да се отбележи, че организаторите са приготвили различни активности,  които обхващат разнообразни възрастови групи.

 

Програмата е следната: Ще има турнир по плуване, след който ще се раздават награди. Предвидена е Детска вечер на талантите за деца от 3 до 12 години, като и тук ще има класиране и подаръци.

 

А сега нещо и за по-големите младежи, които са прекрачили 16-те години. В графика на дейностите ще влезе и избирането на Miss Девин и Miss Persenk 2018. В този модул ще се раздават както парични, така и предметни изненади.

 

И това не е всичко – Празника на минералната вода ще продължи с концерт на Тони Димитрова, което пък е супер добра оферта за по-зрелите граждани на Девин и гости на Термален Аквапарк Персенк. Финалът на мероптиятието ще бъде отреден за парти с дисководещ.

 

Входът е свободен, а причините, които ви дадохме, са достатъчно примамливи, за да дойдете и заедно да отбележим празника на едно от емблематичните природни богатства на град Девин - минералната му вода! За записване за участие в конкурсите: 0895 428 076.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени