Алекс Богданска се фука с подарък - 1001 рози

https://hotarena.net/az-jenata/aleks-bogdanska-se-fuka-s-podarak-1001-rozi HotArena.net
Алекс Богданска се фука с подарък - 1001 рози

Любовта е на път да почука отново на вратата на Алекс Петканова, видя HotArena.


Преди 3 седмици Алекс се разведе официално с бившия си Дани Петканов, а днес вече се радва на нов обожател. Моделката се похвали в Инстаграм, че за първи път ѝ се случва подобно нещо - тя получи цели 1001 рози, които гордо показа в социалните мрежи. Алекс не уточнява кой е нейният таен почитател, но от профила ѝ научаваме, че в момента е на почивка в Гърция заедно със сина си Габриел. Дали става въпрос за местен фен на Алекс или пък за българин - предстои да разберем.


Само преди ден моделката сподели, че след тежката си раздяла с Дани е посещавала психолог, който я е посъветвал да не скача веднага в нова връзка, а да си остави време, за да преподреди приоритетите си. А дали тези 1001 рози няма да променят решението ѝ, пише България днес.

2 Коментара

Антония

преди 1 година

В предното интервю обясняваше как е отвратена от мъжете и в никакъв случай няма да си хване скоро нов, явно е било вид предизвикателство към следващия лапнишаран да се чувства по-специален в надцакването.

Коментирай

коричката

преди 1 година

за какво се надцакват?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.