Алекс и Ненчо нощуват на магистралата

29 Юни 2023, 12:00


Двамата актьори не обръщат внимание, че батерията на електрическата им кола се изтощава, мръзнат и гладуват на пътя


„Ще стана фолкпевица! Защото ще ходя с охрана и шофьор. И като закъсам на магистрала „Тракия“, охраната и шофьорът ще ме носят на ръце до бензиностанцията, за да ям!“ Това възкликна в истерия малко преди полунощ в понеделник актрисата Алекс Сърчаджиева, която закъса с колата на колегата й Ненчо Илчев.

„Ние с Ненчо сме на магистралата и махаме като малоумни с едни фенерчета, обаче никой не ни спира. Надяваме се да дойде пътна помощ и не знаем дори на кой километър се намираме“, сподели дълго, късно и тъмно видео в мрежата актрисата Александра Сърчаджиева с "директно включване“ от магистрала „Тракия. Двамата с колегата и Илчев закъсват на пътя, докато се връщат от участие в Пловдив за лайфа „Догодина по същото време". Още на отиване електрическата кола на Ненчо индикира "Заредете батерията на акумулатора“, но артистите не обръщат много внимание на сигнала, а Илиев е сигурен, че всичко е наред и няма защо да се притесняват.

„Ненчо смята, че можем да се приберем довечера обратно и аз му имам пълно доверие. С него всичко е възможно! Затова светват всякакви лампи, докато той си пие кафето“ - пише актрисата на отиване към представлението. Бурният смях, шеги и закачки на отиване на връщане се превръщат в лека истерия, след като батерията на колата се изтощава окончателно и возилото спира.

Така двамата актьори се озовават на „майната си“ нейде на магистралата.

„На нощен пикник май не съм била. Добре че Ненчо имаше яке, че с тая рокля се одървих! Иначе - ходи с рокля, бъди жена! Айде взЕми сега тая магистрала с роклята! Боже, да се надяваме, че няма някой заспал шофьор да ни изтреска и отнесе! Никой няма да ни спре, ясно е. Колко е приятно вечер на магистралата в нищото - ебати купона! Няма ли сигнал за СОС?“, тръшкат се попадналите в беда актьори, които освен от студ умират и от глад. В крайна сметка пътна помощ се появява и спасява Сашка и Ненчо, които се прибират по нощите вкъщи, пише България Днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени