Алекс Петканова бясна на мъжа си

https://hotarena.net/az-jenata/aleks-petkanova-biasna-na-maja-si HotArena.net
Алекс Петканова бясна на мъжа си

Алекс Петканова не е просто разстроена, а направо бясна на съпруга си Дани Петканов. Разгорещена кавга се разрази между младите съпрузи преди дни заради безразсъдството на Лудия репортер, дочу HotArena.

Както е известно Петканов преди дни се преби с мотор, но за щастие няма сериозни наранявания. Случката обаче сериозно уплаши съпругата му Александра, с която имат и малък син.

Освен, че е разстроена заради раните на Дани, Алекс е ядосана и от безразсъдното му качване на мощната машина без предпазна екипировка. Петканов сам си призна за издънката в социалните мрежи и стана обект на упреци и от страна приятелите си, пише \"България днес\".

„Много безотговорно! Имаш семейство, помисли!”, „Поне екипировка сложете. Представям си моят съпруг да направи това...”, пишат и фенове на репортера.

Важното е, че съм жив! Взех си поука”, признава инфлуенсърът.


Дани прие да отговори на всеки един от приятелите и последователите си, а дори и на непознати. Той се кълне, че повече няма да допусне подобна грешка и няма да се качи на кросов мотор без екипировка.

По чудо при инцидента успява да се отърве само с няколко драскотини и леки наранявания.

„От кръвта не се вижда, но ми прозира костта. Изглежда като нищо, но наболява”, споделя още Даниел.

Учител на Дани е многократният шампион Калин Бенчев, с когото започват да снимат авто-мото поредица. Това обявява пострадалият Петканов в своя инстаграм профил, докато търси от феновете си подходящо име за поредицата.

3 Коментара

Наталия

преди 3 години

Мацката с новия си силикон изглежда все по-добре. Как можа да се обвърже за този клоун не ми е ясно, че и да роди даже. Отвратителен плъх. Докато е млада трябва да си намери много по-успешен, по-щедър и подходящ мъж за нея и да го изрита този нещастник. Само жалко за детето, но пък не трябва заради едно дете да си съсипва щастието и да стои с този мизерник.

Коментирай

Mariana Vasileva

преди 3 години

Точно, по-симпатична е от него и по-успяла! И естествено красива. Този смешник зъбест е много отвратителен, как можа да му роди?!.То детенцето на него прилича за жалост........

Коментирай

;)

преди 3 години

Естествено красива няма как да е с тези изкуствени гърди и коса. За огромния и нос няма какво да добавя. Екстра са си двамата - кон и кобила.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.