Алекс Сърчаджиева на море заедно с вдовицата на Шарлопов (ФОТО ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/aleks-sarchadjieva-na-more-zaedno-s-vdovicata-na-sharlopov HotArena.net
Алекс Сърчаджиева на море заедно с вдовицата на Шарлопов (ФОТО ТУК)

Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви\" в социалните мрежи - дълбоки деколтета, разголени задни части, скъпи коли - това получава най-много „лайкове“. Оказва се, че това не е напълно вярно - „най-харесвани“ през уикенда са две жени, преживели ударите на съдбата и намиращи сила да се усмихнат - Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

 

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания. Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се дори с еднакви шапки и еднакви слънчеви очила. „Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка.

 

„Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, валят благопожеланията от фенове и приятели.

 

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология, а голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило много тежко, пише „България Днес“.

 

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.

 

От кончината на Стефан Шарлопов минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.

9 Коментара

Мартин

преди 3 години

Уважаеми списвачи на сайта, молим ви да поразредите информациите за Александра Сърчаджиева!

Коментирай

Емо

преди 3 години

Пак на подаяния се е закрепила. Много неприятни и двете. Едната некадърна лигла и другата с дядото беше за пари

Коментирай

факт

преди 3 години

Сашка се бута при богаташите за да кара на аванта.Еврейско-цигански ген.

Коментирай

Metalhead

преди 3 години

Въпросната "актриса" Сърчаджиева я гледах само веднъж на една постановка в театър и честно казано не останах особено очарована и впечатлена от "таланта" й! Не знам само защо постоянно се раздухва личният й живот и всеки един от нас трябва да знае какво прави и къде отишла? Ми, жива и здрава да е!

Коментирай

да

преди 3 години

Същата е като Марта Вачкова.

Коментирай

Тръгнали на ''Търси се"...

преди 3 години

...Веселите вдовици....коя от коя по-щастлива!.....

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Тази с червения бански е мнооооого по-щастлива. Изтърпя няколко годинки възрастия си татко, после той заспа, аутопсия нямаше.... И сега си харчи милионите на воля. Толкова пари 99 % от българите и на сън не са видяли. А на другата освен спомени и "добри" приятели, които те помнят само за пред телевизора, нищо друго не и остана. Много ми е жал за Алекс, много ми харесва.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Във всяко материалче за Алекс,цял ферман за Ласкин и го изкарват едва ли не "мъченик".А той си беше посредствен актьор и си умря от алкохолизъм. Престанете вече да му ръчкате костите,а Алекс да я изкарвате многострадална Геновева.Млада,здрава,ще работи и ще се изиздържат.Не е единствена която сама отглежда дете. Шарлопов си беше олигарх.Обществена тайна е как забогатяват такива.Младата му вдовица удари джакпота просто.Не разбирам и нея защо я пробутвате.

Коментирай

Беее е аз аз

преди 3 години

Стига ма буле! Намери си работа! От Иво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.