Алекс Сърчаджиева с рожден ден на морето

https://hotarena.net/az-jenata/aleks-sarchadjieva-s-rojden-den-na-moreto HotArena.net
Алекс Сърчаджиева с рожден ден на морето

Алекс Сърчаджиева посреща рождения си ден далеч от София. Актрисата и тв водеща празнува тази година на морския бряг, в компанията на най-близките си приятели, научи HotArena.

От началото на май месец Алекс е на родното Черноморие, където се забавлява заедно с най-добрите си приятелки, след като всички постановки у нас бяха отложени за неопределено време.


В момента звездата на практика е безработна, но въпреки трудностите поддържа висок дух и пази усмивката си, пише „България днес”.

В полунощ на рождения си ден, Алекс бе изненадана от приятелите си с торта за празника си. Тя изобщо не очаквала този жест и останала напълно изумена, като дори се разплака.


Със сигурност партито ще донесе много прекрасни и скъпи спомени на Алекс. Пре миналата година тя преживя ужасно тежки изпитания–загуби съпруга си Иван Ласкин в началото на 2019, а след това трябваше да се справя с много трудни моменти.


Спасения за нея в тези моменти беше именно театърът, но сега и с него е разделена. Дори и на море обаче водещата обаче не губи форма и всеки ден тренира и тича по плажната ивица, а вечер се наслаждава на вкусна храна край морския бряг заедно с приятелки.


До месец се очаква Алекс да се върне на работа като водеща. Предстоят снимките на втория сезон „Игри на волята”, който отново ще бъде на морето.

3 Коментара

.....

преди 3 години

Като е безработна Сашка Екшъна да се обади в офис на Фантастико.Там винаги търсят персонал,а и работата е почтенна за разлика от това да си подлога на тЪпарев и гейТушев в Биг'брадърските им плажни игри.

Коментирай

Вени

преди 3 години

Тази все чака подаяния, все едно някой и е длъжен този ще плати екскурзия друг ще я нахрани циганска работа

Коментирай

ми,

преди 3 години

ген....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.