Александра Богданска срази с глупости! (Моделката мисли, че Сицилия е град)

21 Май 2023, 09:00


Само за две минути Александра Богданска успя да изговори куп глупости в новия си влог, сниман на италианския остров Сицилия, който посети, за да участва във фотосесия за известна марка бански костюми. Благоевградската красавица срази голяма част от последователите си, щом реши да ги обогати с интересна информация, пълна с неточности.

 

Учудващо как 29-годишната моделка е успяла да стигне до Сицилия, без да разбере, че е остров, а не град, както обяви във видеото си. Чудно и как се е разходила в град Таормина, мислейки го за Таорино. Градчето е много известно, информира Алекс, с архитектурата си. Има и гледка към вулкана Етна, което е вярно, но се отнася за град Таормина, в който Алекс всъщност е била и даже е пила на кафе в заведение на „китното площадче”. Във влога си тя заля последователите си с любопитни факти, макар и неверни, като например този, че в Таорино е сниман филмът „Белият лотос”. Всички знаят, че е сериал и в сицилианския град Таормина е сниман вторият му сезон, така че объркване сред последователите й нямаше.

„Какво разбрах и какво не успях да видя, и какво видях през тези два дни и половина, през които бях в Сицилия – градът на италианската мафия, наричана още Коза Ностра. Даже има източници, че и до ден днешен съществува тази мафиотска организация. С какъв ведър тон го казвам това”, възкликна Алекс с широка усмивка в края на видеото си, когато реши да обогати почиталите си с полезна и интересна информация. Не й се получи съвсем, но пък никой не й се разсърди. Вместо това в коментарите си последователите й я хвалеха колко е красива, позитивна и енергична. Даже тези, които решиха да я поправят, го направиха с благост и добронамереност.


Повечето не обърнаха внимание на глупостите, които ръси в клипчето. Като например, бисера за романа „Кръстникът” на американския писател от италиански произход Марио Пузо. „Има село, което се казва Корлеоне. Да, дон Корлеоне, „Кръстникът”. Франсис Форд Копола е написал романа, вдъхновен от това място, както и много други села. Оскар Уайлд са идвали в Таорино. Ги дьо Мопасан. Всички тези известни личности са се вдъхновявали от тези географски ширини. Дано и аз така, аджеба, получа едно вдъхновение – веднъж, ама силно, ми е достатъчно, нали?”, нареждаше глуповатата Алекс. Не е ясно защо употреби множествено число, но писателят Оскар Уайлд действително е идвал тук, както и му Ги дьо Мопасан.

 

Облепи колата си с тиксо

 

На Богданска хич не й върви тези дни, защото й влияел ретроградният Меркурий. Затова и тя не била особено сръчна и всичко се разваляло в ръцете й, предимно техника. Даже си счупила колата.

„Минах през един бордюр и ето вижте как този калник, който е изнесен леко напред на моята кола, се отчупи”, сподели Алекс. Облепила го с тиксо, за да не го изгуби по пътя. „Не знам дали беше най-добрата идея, защото сега според мен при разлепянето боята може да пострада, особено ако слънцето напече още по-силно”, въздъхна Богданска Алекс и допълни, че ще се консултира със застрахователите си какво може да се направи за възстановяването на колата й.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
преди 2 седмици
-1
попитайте я дали знае какво е дебел голям хуй.... със сигорност ще се справи с въпроса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахаха
преди 2 седмици
-1
Тя, ако беше умна, на първо място, нямаше да се хване и да роди дете от амебата даниел петканов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени