Алена с прогнози за известните през 2023 г.: Рачков може да срещне нова любов, Джулиана Гани да не бърза за сватба...

28 Декември 2022, 16:00


Димитър Рачков може изненадващо да срещне нова любов през 2023 година, но продължава да не мисли за сватба.

Това заяви пред "България Днес" топастроложката Светлана Тилкова-Алена, която изготви специално за вестника звездни прогнози на известни личности у нас за следващата година.

"Инатлив и целеустремен заради деня си на раждане и своя съдбовен път, Рачков сякаш е претръпнал по отношение на брак и деца, но годината му до неговия рожден ден през 2023 е на хармония и може да срещне неочаквано нова любов. Ако съобразим и годината и месеца, когато е започнала настоящата му връзка, както бях информирана, това се е случило в годината му на засилено общуване, но с предимно неподходящи хора, а месецът е на стабилност, усещане за хармония, но дали манипулативна или истинска, не мога да кажа без датата на изгората му. Сватбата не му е приоритет. Децата биха били добре дошли при хармонични отношения. А и след рождения му ден през следващата година е длъжен да анализира живота си, което е знак, че може да не създаде семейство или ако е прилъган да го стори, вече да е съжалил", обясни Алена.

 

Рачков и Анита вече доста време са заедно

Рачков и Анита вече доста време са заедно

 

Преди две години Рачков за пръв призна, че има връзка с плеймейтката Анита Димитрова, която е 27 години по-млада от него. Въпреки различните информации за отношенията им двамата засега са още заедно.

Според Алена любовта при Асен Блатечки и Диляна Попова окончателно е приключила.

 

За Диляна Попова и Блатечки любовта е минало

За Диляна Попова и Блатечки любовта е минало

 

"Общият им път е останал в миналото. Общо бъдеще нямат. Асен е в лична година на нови познанства и нова среда, която много вреди на отношенията му с жената до него, без значение коя е тя. Диляна е в период на трудности, породени от странични фактори, независещи от нея, който на свой ред усложнява отношенията им особено ако са подлютени и с интриги. Всеки да върви по своя нов път, а като интелигентни хора да запазят добрия тон в отношенията си", внесе яснота топастроложката.

Алена съветва Джулиана Гани да не бърза с мислите за сватба. В момента плеймейтката е бременна с второто си дете, като този път гадже е новият й приятел Теодор.

 

При Джулиана Гани чувстват пламват бързо

При Джулиана Гани чувстват пламват бързо

 

"Изискването на нейния съдбовен път е да анализира познанствата и партньорствата си, защото заради вибрацията в нейния ден на раждане се обвързва задължително с неподходящите. Пламват чувства, минава време и идват проблемите и разочарованието, предвестник на раздялата. Очакваното дете от новия й партньор не е гаранция за щастие и хармонично съжителство, ако в недалечно време се окаже, че силните чувства са само временен емоционален изблик. Поради тази причина бих посъветвала да не се бърза със сватбата, ако, разбира се, разводът няма да е добър повод да е в устата на хората, които са чували за нея", прогнозира Светлана Тилкова.

Вижте прогнозите на Алена за други известни личности в България.

Сузанита без сватба до 30-ата годишнина

Сузанита е в периода си на съдбовна забрана за брак до нейната 30-а година, а още няма 20. Ще дойде време да осъзнае, че е избързала с връзката си и създаването на дете, но всичко е вече необратимо.

 

Сузанита наскоро стана майка

Сузанита наскоро стана майка

 

Сега задачата й е да се лиши наполовина от желанието за публичност и да заживее за детето си. Това би й донесло удовлетворение, а връзката след време ще е минало забравено детинско поведение. Личната й година е на материални стремежи и кармична разплата, затова е добре да твори положителна карма, вместо да се товари с негативи в отношенията.

Галена ще мисли повече за семейството си

Галена има труден съдбовен път, задължаващ я да надмогва препятствията без странична помощ, въпреки че тя е свикнала винаги да има на кого да разчита.

 

Галена я чака година на хармония

Галена я чака година на хармония

 

Личната й година до нейния рожден ден е на промени, положителни или негативни - зависи от нея самата, на късмет да не разчита. След това навлиза в лична година на стабилизация и хармония в отношенията - знак, че ще обърне повече внимание на семейството си.

Глория да се готви за трудности

Глория е родена на целеустремена и амбициозна дата, но с емоционален съдбовен път. Инатът й често надскача разумните граници. Нейната лична година до рождения й ден през 2023-а я орисва на трудности, които е невъзможно да предвиди, защото не са следствие от нейни действия.

 

Инатът на Глория често надскача разумните граници

Инатът на Глория често надскача разумните граници

 

След рождения си ден навлиза в лична година на промени, но дали ще са положителни или негативни, е въпрос на нейни правилни решения и разумни действия. Датата на раждане на новия приятел на Глория не е публично известна, затова за него ще кажа следното: отношенията им няма да са лесни заради заложеното при Глория. Ако до рожденият й ден през 2024-а не са се разделили, може и да продължат заедно.

Успехи очакват Мария Бакалова

Родена на дата на кармична разплата, от малка Мария Бакалова е боец. Умее да работи и да цени труда, своя и на околните.

 

Мария Бакалова трябва да избягва умората

Мария Бакалова трябва да избягва умората

 

Затова и през идната година ще се радва на успех, ако се отдаде на рутината и натрупания опит, въпреки младостта й да завършва проекти, но не и да започва дългосрочни нови, на умението да анализира и да осъзнава грешките си и на възможността след рождения си ден да печели добре с участието си в нови проекти. Да избягва преумората, да се грижи за здравето си и ще продължи да се радва на съдбовна закрила.

Съдбата иска Гришо в чужбина

При Григор Димитров съм забелязала една странна тенденция. Той има съдбовен път, изискващ да живее извън България. Ето защо винаги публично го съветвам да спази това изискване, защото в родината си изживява спадове вместо възходи, а те оказват влияние за дълго време върху успехите му на корта зад граница.

 

Григор Димитров да не идва у нас дори на почивка

Григор Димитров да не идва у нас дори на почивка

 

А тенденцията, която не се променя, е, че когато участва във важно състезание и дадат по телевизията публика в неговия роден град, винаги има проблем и или успява трудно, или губи. Явно "феновете" в родното му място завиждат на това, което е, и въпреки че викат и се радват на успехите му, не са искрени и с мисъл формата на завистта му вредят. До рождения му ден през 2023 се налага да се подчини на съдбата си, а след това общителността му носи полза, ако е с правилните хора, тъй че тогава да мисли за нова любов. Повтарям съвета си, ако е възможно, докато приключи състезателната си кариера, да не идва в България дори на почивка.


Стабилизация за Божинката

Големи бяха надеждите за Валери Божинов, но сам пропиля кариерата си. Неговият съдбовен път изисква да живее трайно извън родината си и да успява за граница, без значение дали ще продължава да е футболист в чужд отбор, или ще се заеме с нещо различно.

 

Валери Божинов може да е дори треньор в училище

Валери Божинов може да е дори треньор в училище

 

До неговия рожден през 2023 е в година на промени и пътувания, а след това - на стабилизация от всякакво естество. Какво му предстои, не знам. Ако сподели какво е намислил, ще кажа печелившо или губещо е. Но ми се струва странно футболист, играл в "Ювентус" и "Манчестър Сити", да завърши кариерата си в "Септември" (София). Да търси поприще извън България, ако ще да е треньор на училищен отбор, но зад граница.


Бербатов да не става шеф на БФС

Съдбовният път на Димитър Бербатов е труден, а денят му на раждане е носител на умение да привлича неподходящи познанства, които на пръв поглед му помагат, но всъщност му вредят.

 

Димитър Бербатов привлича неподходящи познанства

Димитър Бербатов привлича неподходящи познанства

 

Личната му година до рождения ден през 2023 е на ново начало, а след това не бива да е прибързан и да надскача възможностите си, ако иска да постигне нов кариерен връх. Сигурна съм, че ще го разочаровам, но не е в негова полза да е председател на БФС, защото ударите, ако заеме поста, ще са толкова неочаквани и болезнени, без значение от качествата, които притежава, че може, освен да го дискредитират, което е по-малкият проблем, но и да го разболеят. От друга страна, не върви да се отказва от победата. В случая златна среда няма.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъно
преди месец
-1
Тази баба да си гледа памперса, че кищо не е познала за толкова години. И да не ни занимава с чалгари и хора с нисък интелект, които е изброила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цвета ПКП
преди месец
-7
ам за твоя храните генерал Бойко Борисов нищо не каза. Той толкова успешно управлявашв за него разбира се а не за народа. Аленче напиши нещо и за него, че ни е много мъчно кат не ма управлява.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени