Алена за края на света: Няма да ни нападнат рептили на 12 и 22 декември

09 Декември 2022, 15:00


Краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година.

Това успокои пред "България Днес" топастроложката Алена по повод притесненията на мнозина, че струпването на много двойки в датите и определени часове е предизвестие за трагичен край на човечеството.

"Първо да кажа, че нищо страшно няма да се случи на хората и в частност на българина. Няма да чуем нашепвания от незрими далечни вселенски приятели как чудодейно да изсипем върху клетите си глави рога на изобилието. Няма да се отвори портал във времето и рептилите да нахлуят на Земята и превърнат човека в роб. Нищо от това няма да се случи, защото в повторението на цифрите на календара няма нищо магично, което да очакваме, а си е един обикновен ден от годината. Неприятното е, че 12.12 е точно 346 ден от 2022-а, което редуцирано до просто число прави 4 - трудности, проблеми, забавяне, провал на начинания. Но спокойно - тъй като календарната година се различава от личната година на всеки от нас, това притеснително число може да е печелившо, благословено за мнозина", обясни пред вестника Алена.

Топастроложката прави звездна карта върху комбинацията 12.12.2022 година с час 12.12.12. "Уви, никакви апокалиптични планетарни аспекти. Няма да ни удари астероид, ще се живее. Може и да се студува, но свикнали сме при тези цени на парното. Пет повторения на числото 12. Очевидно за някои хора дванадесетият час ще удари на 12.12 в 12.12.12 часа. Отново да успокоя - няма да се отвори тунел във времето и пространството и рептилите, съществата с тяло на човек, но покрито с люспи и глава на гущер, няма да ни поробят и няма да превърнат Земята в планета за добив на природни богатства. Ако тълкуваме само датата, в нея има две единици, пет двойки и една нула. Тълкуването на часа ще го пропусна, не защото в него се крие магичността, а защото натрупването на цифри води до прекалено крайни тълкувания. В този час, минута, секунда по-добре си мълчете. Не влизайте в спор, не отговаряйте", каза още Алена.

И добави: "В "магическата дата" има цели пет двойки, които ни налагат насила, против волята такт, търпение, умереност. В същото време подтикват към говорене до степен на бърборене. В потока от думи мнозина ще прикриват огромната си неувереност, а други неусетно ще изрекат онова, което искат да премълчат. "Магичното" в тази дата изисква действие и правилни решения, като налага забрана да надскачаме самите себе си и да показваме несъществуващи качества, затова я приемете като даденост в календара, а магичността й подарете на децата, които вярват в приказките за магьосници и ще бъдат щастливи да знаят, че скрият ли писъмце до Дядо Коледа, той може да им изпълни желанието".

Алена разтълкува и 22.12.2022 година.

"Взела съм под внимание и часът 22.12.22, с което двойките стават дванадесет. На тази дата, казват, животът ни щял да се преобърне, съдби да се променят, с енергия да се презаредим, защото денят бил един от най-силните, с най-мощна енергия през целия век. Канал във времето няма да се отваря, но кармични срещи ще има, за добро или по-скоро за разплата. Числото 22 в деня е носител на кармична разплата, увеличени трудности изискване всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост, за да си спасява кожата както може, да съхрани себе си и да знае, че на никого не може да разчита. Особено внимание е нужно на пътя, денят предполага увеличени злополуки. Като добавим и часа, отново съветвам - стойте си у дома в този час. Избягвайте разговорите. Ако семейството ви е проблемно, разделете стаите, за да не се преобърне животът ви в неочаквана и нежелана посока единствено заради заложеното от деня, а не заради мистично езотерични приумици, каквито няма", завърши професионалния си анализ Алена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени