Али Соу се жени за Мис Ловеч

https://hotarena.net/laifstail/ali-sou-se-jeni-za-mis-lovech HotArena.net
Али Соу се жени за Мис Ловеч

Готви ли се за сватба нападателят на ЦСКА-София Али Соу? Това се питат фенове на \"червените\", след като гаджето на гамбиеца намекна за брак.

20-годишната Габриела от известно време се фука с изключително красив пръстен, подарен й от голмайстора. Дали той е годежен, засега остава тайна, но нищо чудно африканско-българската връзка да пребъде и двамата да стигнат до олтара. Габи не сваля пръстена в последно време и го показва при всяка възможност. А такива има предостатъчно, тъй като сексбомбата почти ежедневно бълва свои еротични кадри в социалните мрежи.

Красавицата стана изключително популярна покрай връзката си със Соу и вече има десетки хиляди последователи. Сред тях има и доста хейтъри, които я подиграват за връзката й с чернокожия футболист. За всички тях Габи и Али наскоро се снимаха, като младата българка показва среден пръст на всички, които не я харесват. Това се случи, след като двамата със Соу бяха наречени \"примати\". Но напук на хорското мнение те са неразделни и изобщо не се свенят да демонстрират чувства един към друг.

Соу и Габриела въртят бурна любов от около една година. Тя нашумява още като 16-годишна, когато е избрана за Мис Ловеч. Габи е доста разкрепостена и не се притеснява да разкрива щедро прелести. Тя има няколко фотосесии, в които без никакъв свян позира чисто гола. Въпреки все още крехката си възраст Габриела, изглежда, вече е направила корекции по гърдите си и устните. Резултатите са впечатляващи и тя безспорно се нарежда сред най-сексапилните футболни половинки в българското първенство.

Връзката с Габи се отразява положително на Соу на терена в последните месеци. Той вкара няколко изключително важни гола за ЦСКА-София, въпреки че все още ядосва феновете с многобройните си пропуски. Към Соу имаше няколко оферти за трансфер в последно време, но именно атрактивното му гадже е една от основните причини да ги откаже, пише България Днес.

10 Коментара

ЦСКА

преди 3 години

къв голмайстор е тоя мангал бе?той от 10 положения,я вкарал 1-2 я не!А малката разпоретина,дето лапа черни пишки за парцалки въобще не мисля да коментирам!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Какви са тези лица с неизвестна принадлежност?

Коментирай

......па

преди 3 години

Някакви маймуняци,бял и черен.

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Горките й родители на таз мома...

Коментирай

pipi

преди 3 години

Не знам какви корекции си прави тази кифла, ама една коламаска на пръстите на ръцете ще доведе до естетично чудо!

Коментирай

Анелия

преди 3 години

Единственото, което виждам на снимката е неесетеичен, неестествено дълъг маникюр,типичен за златотърсачките от гетата...останалото е въпрос на интерпретация...и тя не е в полза на момата с маникюра.

Коментирай

Читател

преди 3 години

Тази погази авторитета на всички български момичета с идиотския си жест,в прегръдките на брикета,който днес е тук,утре пътува към колибите.Какво ти говорят родителите ти птицо празноглава,когато седнете на една маса да се храните!?Ако аз съм ти родител,бих те изпратил за колибите с еднопосочен билет и да забравиш от къде се отваря вратата на родния ти дом.

Коментирай

Az

преди 3 години

На мен пък Алито ми е симпатичен, за разлика от тая продънена селянка, дето може да си завре гнусния пръст с гнусния нокът в задника...

Коментирай

Ще повърна....

преди 3 години

Втори път ще повърна......

Коментирай

מלא שנאה

преди 3 години

Баща ѝ сигурно е сутеньор, че да я остави да стане такава гювендия. А на този черния къде му е акълът да тръгне с тая капия? Само малко да изгуби от парите и известността си и тази ще се метне на друг курец.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.