Алисия и Николета заедно във „ВИП Брадър“?

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-i-nikoleta-zaedno-vav-vip-bradar HotArena.net
Алисия и Николета заедно във „ВИП Брадър“?

Във всеки сезон „ВИП Брадър“ има поне по един представител на попфолка, който винаги се превръща в център на вниманието.Според опциите за предстоящия сезон е Алисия, научи HotArena.

 

Изпълнителката на „Моят рай“е сред най-интересните певици и към нея непрекъснато валят оферти за участия в различни формати, повечето от които тя отказва. За нея неведнъж е писано, че ще влиза в най-известната къща, но това така и не се е случвало до сега, писа „Галерия“.

 

От известно време обаче тя е променила мнението си за „ВИП Брадър“ и намирала предаването за особено интересно. Най-вероятно тя ще постави условие да напусне преждевременно шоуто, ако преди това не бъде изгонена от зрителите.

 

Алисия имала и предположение, че най-вероятно ще дели един покрив с Николета, която бе сред най-коментираните евентуални участници още в предишния сезон.

 

В момента Ни Ло прекарва времето си в Кипър заедно с Ники Михайлов и се връща в България единствено за реклами и фотосесии.

 

Продуцентите на шоуто, които са царе в подбора на правилните участници, може да вкарат и двете в Къщата. Това би гарантирало висок зрителски интерес и рекордни рейтинги за шоуто.  

19 Коментара

Пфууууу къде са слагаш ма хахаха

преди 5 години

Въпросната НукУлета е на много по ниско ниво и не може да се сравнява с човек който вади хит след хит ;). Алисия е интелигентна жена и с интриги и мизерии не се занимава. Това е характерно само за другата, която вече никой не се сеща коя е, та време и е пак да напомни за себе си...голямата "звездЪ" снимаща реклами и сесиии хахахахахаха.

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

Оф,а , дано да влезе Алисия във Вип Брадър да я видим какво злобно ,надуто,летящо в облаците същество е!Ако я покажат такава каквато е , в което се съмнявам, ще лъсне истината,но предполагам ,че ще има железен договор ,забраняващ да я показват в компрометиращи ситуации!Щом двете и любови-Валери и Николай, я замениха за Николета-то това не говори добре за певицата,от хубаво никой не бяга!

Коментирай

cc

преди 5 години

You wish .... би било голям сеир, но, няма да стане.

Коментирай

ДО ХА-ХА

преди 5 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАК СЛЕД КАТО БОЖИННОВ РАЗБРА С КАКЪВ ПАРЦАЛ Е СМЕНИЛ АЛИСИЯ И ХОП ПАК ПРИ НЕЯ. КОЛКО ПЪТИ ГИ ЗАСИЧАХА ЗАД ГЪРБА НА ЛОЗАНОВА С АЛИСИЯ И ТО НЕ ЗА ДРУГО А ПРОСТО ЕЙ ТАКА ;) И В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ВАЛЕРИ Е БИЛ ЗАРЯЗАЛ НИКОЛЕТКА( НАЛИ Е МНОГО уБАВА). И ТОЧНО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПЪК СЕ ОКАЗА ЧЕ АЛИСИЯ И ВАЛЕРИ СА В ПРЕКРАСНИ ОТНОШЕНИЯ ЗАЩО ЛИ, КАК ЛИ ХАХА ;). КОЛКОТО ДО МИХАЙЛОВ СЕ ШУШУКА ЧЕ АЛИСИЯ ГО Е ИЗРИТАЛА, ТОЙ Е ХИТЪР И НИКУЛЕТКА Е ПРОСТО ПОРЕДНАТА....НЯМА КАК С ТАКАВА ЖЕНА ПРОСТА И ЕЛЕМЕНТАРНА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ДЪЛГО МЪЖ, Е ПОНЕ НОРМАЛЕН И НА ФОНА НА МЛАДИ КРАСИВИ И ОБРАЗОВАНИ ЦЕНИ. ТАКА ЧЕ МНОГО сори АМА ГЕРОИ КАТО ЛОЗАНОВА ВЕЧЕ НЕ СА НА МОДА, ДА СИ ИЗВЕСТЕН С ТОВА ЧЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ИЗВЕСТЕН Е ВЕЧЕ ПАТЕНТ НА МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ;))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

кати

преди 5 години

Пълни глупости!Алисия никога,ама никога няма да влезе в Биг Брадър,а камо ли заедно с Николета!Алисия няма как да падне толкова ниско,може да е всякаква,но има достатъчно акъл .

Коментирай

krisi__1

преди 5 години

Проститутката от Дружба на Жоро Пехливанов (алисия) и проститутката в Италия Мия (николета) няма как да паднат чак толкова ниско да пърдят в едта стая. Те само сядат на общи чепове с големи курови глави и малки ташаци!

Коментирай

Сори

преди 5 години

Ама баба Айсун беше зарязвана два пъти заради Николета ,веднъж от Божинов и веднъж от Михайлов .при това Айсун не е имала предложение за брак ....така,че е смешно това което си написал(а)предполагам,ако реши Николета ще облече Бяла рокля и с Ники .не съм фен нито на едната нито на другата ,Николета вече прилича на маймуна с тези джуки и цици,травестит и то плешив .Но фактите са факти

Коментирай

Алисия ли казахте

преди 5 години

Добре, че е споменато името Алисия та да се коментира. Иначе за другата знаем - изчерпана и скучна от всякъде и затова си прави ПР пак с "любимата" и певица.

Коментирай

Гери

преди 5 години

Николета никога, ама никога няма да рискува да влезе в такова предаване. Всяка година се говори, че ще влиза. Крайно време е простите хорица да разберат, че Николета е един добър ПР продукт, зад който стои огромен екип. Самата тя е елементарна и не може да върже две изречения. Всичко, което казва и прави е добре планирано и предварително измислено от хора, на които се плаща! Когато обяви, че в Папараци ще коментира развода си с Божинов, тя не излезе пред камерите, а през цялото време беше зад кадър и си личеше как срича какво са и написали. Никога няма да рискува да излезе с лицето си и 3 месеца да няма кой да дирижира поведението и. Много хора си вкараха автогол с влизането си в къщата, а тя не е толкова глупава, че да рискува имиджа си. Достатъчно успешна си е и така.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Добре че бяха панаирите с двамата футбалери и Никлузета та да разберем за съществуването на Ася. Преди Валери да се снима в някаква нейна лигава песен малцина я знаеха. Голяма смешка беше когато беше навирила кривия си нос и се изявяваше като българското Вики Бекъм. :D:D:D:D:D Общо взето и двете са си един дол дренки. Ама змийорката Ася умее да се преструва на интелигентна, мила и добричка.

Коментирай

o

преди 5 години

Nikoleta nikoga nqma da vleze a i nikoi nqma merak za neq. Ako iskashe da vleze, shteshe da go e napravila dosega. Vsqka godina q vkarvate. Alisiq ako vleze ne mislq che w chovek s harakter koito shte izpykne i shte e centralen igrach. Nikoleta kakto i folk pevicite ne biha se podlojili na riska na zritelskoto neodobrenie, zatova do sega ni edna pevica ne e vlqzla kato postoqnen igrachi da ostane dokato ima eliminacii, osven Emanuela i Desislava.qq

Коментирай

eehhhhh! haha

преди 5 години

Ех, как и се иска на въпросната николета да се отърка в Алисия хаха. Алисия никога не би допуснала човек като лозанова до себе си, просто има достатъчно мозък в главата си . Мечтите все пак са безплатни, та мечтай николето лозанова и в мечтите странно защо е все Алисия....

Коментирай

:)

преди 5 години

Точно обратното е! На всички е ясно колко много Ася иска да прилича на Николета - беше ходила с нейна снимка при пластичният хирург, или греша? И двете са един дол дренки- пачавретини, които търсят само пари! Но е факт, че Алисия я зарязват два пъти и то заради една и съща жена - нейната “любима” Николета!

Коментирай

Светлана

преди 5 години

И как , за Бога , ще ги различаваме , като един и същи х...рг ги е правил ...

Коментирай

Всяка година това се пише изтъркахте се вече

преди 5 години

Всяка година ще влизат двете заедно че даже и с Ники Михайлов и Божинов то че може може ама продуцентите не искат да им платят тия пари!Иначе тез четиримата за пари ще си направят оргия ще се изпонаебат ще се поразменят Николета ще се връща при Божинов после пак при Ники Алисия също после двете ще станат най добри приятелки пак ще се изпонаебат и накрая една хубава четворка мама им деба

Коментирай

Ясмин

преди 5 години

Един смислен коментар да видя и то много точен браво!

Коментирай

Stela

преди 5 години

Еййй,че тези са си клонинги няма к'во да коментирам.Само,че като започнете да пишете за това,че видиш ли не била Ася се омъжвала и ти все едно е горката ми ставане само смешно,но и трагично някак.Не всяка жена е толкова несигурна,че да трепери ако няма пръстен.Не всяка жена иска брак,не всяка има нужда от подобен вид сирщайн..Понякога любовта м/у хората е напълно достатъчна.Да не споменавам двойки които след това така важно според вас събитие,след има няма година се развеждат с циркове...

Коментирай

Друг път

преди 5 години

Май никой не иска да се отърка в баба ти Асие! Цял живот се мъчи да прекара някой, ама НЪЦ! Балъците умряха отдавна, а и тя вече не прилича на нищо! Вади си изводите щом и Валери, и Ники я зарязаха заради жена като Николета! Явно Аска не е чак толкова добричка колкото я изкарват малоумните и фенчета! Добре, че бяха драмите и с разни тъпкачи, за да се зашуми около нея, защото като певица е кръгла нула!

Коментирай

Алисчето е класа

преди 5 години

Алисия е класна жена, не е свързвана с к*рвенската слава на Николета и няма да играе в такива игри. Тя има сумати участия, притрябвало й е. Викат я в Студентски град повече от Галена и Преслава, тя пари си не знае и без мъж. Николета се чуди за кой богаташ да се залепи, щото от 5 фотосесии най-мн да си плати една палитра Кайли.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.