Алкохолизирана, щерката на Анахид Тачева продава дома си

https://hotarena.net/laifstail/alkoholizirana-shterkata-na-anahid-tacheva-prodava-doma-si HotArena.net
Алкохолизирана, щерката на Анахид Тачева продава дома си

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, възнамерява да напусне България. Сестрата на Митко Цонев вече е обявила за продан апартамента си, който купи преди години с пари от татково наследство.

„Сестра й Ани и майка й Анахид изобщо не са наясно, че тя планува да отиде да живее при тях в Щатите. Най-вероятно и семейството на брат й не е информирано. От месец насам домът й е качен за продажба в сайт и вървят огледи. Жилището е близо до хотел „Маринела”. На шестия етаж е, в блок без асансьор. Кокетно е, но силно занемарено. Трябва му едно хубаво почистване, за му се върне блясъкът”, споделиха пред „Уикенд” отлично информирани източници. И допълниха, че на видно място в апартамента е поставен гигантски портрет на Анахид Тачева.

Прехвърлилата 50-те си години Теодора е много напълняла напоследък. То няма как и да е иначе при положение, че дните й минават само и единствено в консумация на огромни количества бира. Дамата с благороден произход надига бутилките с пиво в кварталното си кафене. Тя дотолкова прекалява с пенливия алкохол, че познатите й са силно притеснени за здравето й.

Теодора дълго време живееше в Италия, а когато преди години се върна в България, направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни. След като докторите я спасиха по чудо, тя се зарече да се откаже от всичките си пороци и да гледа ведро на живота, но не можа да превърне думите си в дела.
 

4 Коментара

??

преди 2 години

Колко на N-та прогресия трябва да ти липсва морал и етика за да си навираш големия нос в човешките трагедии??? "Умници" добре би било преди да помествате подобни статии да не забравяте,че някой ден,много вероятно може с ваш близък или с вас да се случат подобни нелицеприятни случки!!

Коментирай

няма мярка за журналистическа уродливост.....

преди 2 години

всяко дъно е предпоследното...така че клони към безкрайност....

Коментирай

???

преди 2 години

Ама за каква журналистика говорите. Това са най- обикновени махленски приказки на хора, които нямат нищо общо с журналистиката

Коментирай

да

преди 2 години

По сайтовете заработват неграмотни мисирки с чалгарски ген.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.