Андреа мечтае за семейство като на Кобрата

https://hotarena.net/az-jenata/andrea-mechtae-za-semeistvo-kato-na-kobrata HotArena.net
Андреа мечтае за семейство като на Кобрата

Андреа призна, че мечтае за голямо семейство и 5 деца. Певицата бе дала възможност на феновете си да й задават въпроси, видя HotArena.

Почитателите на русата фолк дива я попитаха дали иска да има наследници и колко на брой. „Да, много искам да имам 5 деца“ – отвърна бившата на боксьора Кубрат Пулев. В момента певицата е на 33 години и почитателите й смятат, че трябва да побърза с осъществяването на мечтите си.

Случайно съвпадение или не, но Кобрата е от голямо семейство – има брат Тервел и 3 сестри. Изпълнителката явно мечтае за подобно семейство. Припомняме, че Андреа и Кубрат се разделиха преди няколко месеца, като блондинката разкри за всичките изневери на спортиста. В момента фолкаджийката няма мъж до себе си, а Кубрат живее с Розали Петрова, с която е въртял любов в последните няколко години, пише Уикенд.

 
 

 

7 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Добре де, няма ли някой медицинско лице да се самосезира и да прибере Теди да лечение. Вече направо жал ми стана за нея. Как може жена, която живее в друга самоличност, отказва се от собственото си тяло, цялата е изкуствена и клате телеса нощем по заведенията на залюхани чичковци, да си мечтае за семейство. Кротни се малко бе жена. Спри се.

Коментирай

George1

преди 3 години

Мис Пиги съвсем полудя.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Стига сте ни замимавали с тези двама чалгаропитеци.Отвратителни и кухоглави.

Коментирай

:=О

преди 3 години

Внимавай какво пишеш, че защитничката на Тодора ще ти скочи и ще почне да те кълне!:)))))))))) Чудничко как още не е подала глава от помийната си яма, за да ни обясни колко “красива” и “успешна” е Андрешка хаххаха

Коментирай

1

преди 3 години

ок.преиграва малко с външността-но нима обичаш да гледаш неподдържани жени.....на андреа трябва да и се признае ,че отслабна и е на път да си върне външността от времето когато беше мис туризъм-беше страхотна и да вземе да уволни некадърния хирург , който и съсипа външността частично

Коментирай

:)

преди 3 години

Никога не е била красива. Преди просто беше слаба. Искам да я видя без грим колко е подържана. С тонове мазилка и фотошоп всяка може да изглежда добре.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Нека калнат, аз имам голямо огледало в гащите и бълвочът им се връща.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.