Андреа показа лапа

https://hotarena.net/az-jenata/andrea-pokaza-lapa HotArena.net
Андреа показа лапа


Фолк певицата Андреа е известна като кралицата на фотошопа, но и тя сгафи. Изпълнителката неволно разкри проблемите си с теглото и на снимки в социалната мрежа, видя HotArena.


На една от последните снимки, блондинката е забравила да оформи ръцете си. Така лъсна и истината, че кадърът е обработен, пише „България днес”.


Андреа отдавна не е слабата дама от близкото минало, но продължава да крие истината за теглото си. А доказателство са и участията й по клубове из страната, където няма как да скрие закръглените си форми.

А може би е време певицата да спре с фотошопа и да се хареса, каквато е. Пищните форми са хит в света на шоубизнеса в момента, а Бионсе и Ким Кардашиян никак не се свенят, че имат някое килце в повече.

7 Коментара

ахъ

преди 4 години

Много са ви различни стандартите... Десислава разпънахте на кръст, Андреа- да се примири и да се приеме такава...Ако да са с наднормено тегло е неприемливо, то всички на кантара и строга диета, ако е приемливо и модерно, време е да ги оставите на мира и да си живеят както се харесват!

Коментирай

do taq kurva debelata otdole

преди 4 години

ma tva che ti si svinq i gruhtish si e tvoi problem vseki mrazi mazni slaninesti nagli ot bg mama praseta. spri da gruhtish svinio grozna

Коментирай

gepi

преди 4 години

bacil, otkoga ne si si pil hap4etata

Коментирай

Stela

преди 4 години

Лелеее,пак ли се появи...Ама яко си показваш изгнилия речник и мършавата същност,точно като се пише за наднормено тегло....Май май мечтаеш за парче пица и шоколад откакто се помниш....И,какво стана то....цял живот брутален глад,повръщане а те зарязаха заради едричко същество...Тая злоба към по—пълничките жени не е случайна......Кажи си...Ако си мъж,да не си бил насилен от мощна жена...Или баща ти е зарязал мама заради дебеланка¿ Кажи си,ще ти олекне,,,,,,

Коментирай

Mhm

преди 4 години

Мисля, че не се обидиха на "дебела", а на - "бг мама". Не са си в Кокошарника да се подкрепят и им е тъпо, че "Пчелата майка" я няма да те прехрани.

Коментирай

о

преди 4 години

Като е такава майсторка на фотошопа, защо не вземе да си оправи и провисната до пъпа кръгла джука?

Коментирай

о

преди 4 години

И ЩО ЗА ВУЛГАРЕН И ПРОСТАШКИ БАНСКИ? пф.. Типично в неин стил. Цял живот държи да лъха на вулгарно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.