Андреа призна: Не съм готова за нова връзка! Певицата не спира да се пъчи необвързана по плажове (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/andrea-prizna-ne-sam-gotova-za-nova-vrazka-pevicata-ne-spira-da-se-pachi-neobvarzana-po-plajove HotArena.net
Андреа призна: Не съм готова за нова връзка! Певицата не спира да се пъчи необвързана по плажове (Подробности)

„Не съм готова за сериозна връзка“! Това разкри певицата Андреа в социалните мрежи, научи HotArena.

 

Повод за повдигането на завесата от страна на певицата е въпрос, отправен от неин почитател, дали е готова отново за сериозна връзка. На него тя отговаря твърдо „не“. Това е първото официално признание на Андреа, че е сама и че не търси мъж, след като преди месец хвърли бомбата, че слага край на 12-годишната си връзка с Кубрат Пулев. По този начин не оставя и капка съмнение, че дългогодишната й любов с Кобрата в свършила,  писа „България Днес“.

 

Ексдвойката все още не разкрива каква е причината, която е разделила пътищата им. По всичко си личи, че за изпълнителката е рано да се замисля за нови забежки и отношения с мъже. Още след като даде гласност на краха на отношенията си с Кубрат, Андреа афишира, че ще се наслаждава на живота си като необвързана дама. И го прави доста успешно. Певицата не спира да споделя снимки от почивките си в турски и гръцки курорти. Един от последните й кадри е как се гмурка в морето, страх, който сама споделя, че наскоро преодоляла.

 

Кубрат също не тъжи дълго по загубата на певицата. Дни след новината той сподели свои полуголи снимки от Испания. Че Андреа е загърбила миналото и гледа смело към бъдещето, сочи фактът, че платиненорусата певица изцяло се е отдала на кариерата си, а днес е и първата й официална изява у нас след раздялата с боксьора. Андреа държеше да е далеч от медийното внимание след новината за разлъката с Кубрат.

 

Сред първите, които утешават едрогърдата певица, е моделката Моника Валериева, с която споделиха уикенд по женски в Италия. Днес певицата е готова да се завърне към работата си, а първото й участие ще се състои в Пловдив. Веднага след това Андреа има предвидени ангажименти и в Румъния, където е изключително популярна. Въпреки че през годините двамата бяха категорични, че искат сватба и дете, до тях не се стигна. Според мнозина причината за развоя на събитията е, че Андреа от дълго време искала деца, но Кубрат не бил готов.

 

Най-голямата драма настъпи след целувката между Кобрата и американската репортерка Джени Суши, която Андреа преживяла тежко. По-късно неин почитател забелязва, че липсват общи снимки на двойката. Седмици по-късно изпълнителката, която върло пази личния си живот далеч от хорските очи и уши, обяви изненадващо за раздялата, като намекна, че се е изморила да участва в „детски игри“.

12 Коментара

Наталия

преди 4 години

Андреа просто има нужда от малко време за да се съвземе. Сега е тежко наранена от раздялата. Добре че Моника я подкрепя емоционално в трудния момент, макар че и тя самата има нужда от подкрепа след като бяше травмирана от престъпниците които я обраха. Двете са по-силни заедно. Сигурна съм че всичко ще отмине, и Андреа ще намери отново пътя си.

Коментирай

До “светската” хроникьорка НаСРалия

преди 4 години

Няма ли дядовци, които да те помпат срещу ГучиТу за 34678890 хиляди евра от Али Експрес, Наталче? Трябваше да се присъедините с другарката гНИ-Ло, да си “проститутвате” заедно и да станете една голяма група к*рви :) И ти ли си толкоз убава кат АндреЯ? Мажеш ли си снимките с Фотошоп? Хахахаха, урод. И да знаеш - всички се вързахме на скалъпената историйка на Моника/ инглиша, за обира..мда..

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Аз съм евтин боклук ама изкачи да стана скьппп позна ли са ма грозна Наталиооо с многоо целулит

Коментирай

Blqk

преди 4 години

Хахаххахахаха, харесва ми задружният хейт срещу НаталИ. НаталИ, миличък, как си днес? Сподели ни, какво си праФкашшшш в тази жегичка? Папкаш ли си сладоледчетуууу с целюфкитееее муа муааааа бебиииии?

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Харесва ли ти? Ех колко малко му трябва на простака за да е щастлив. Почти ти завиждам колко си необременен. И внимавай в жегите да не получиш инсулт от толкова злоба. О, извинявай, като гледам какво пишеш в темите, явно вече си получил.

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Аз, Андреа и Николета можем да изглеждаме зашеметяващо с малко фотошоп, и това се ползва в цял свят, защото хората ценят естетиката. Не знам защо толкова агресивно ме нападаш, след като не съм те обидила по никакъв начин. Да не би защото какъвто и да е фотошоп да не може да спаси лицето и фигурата ти? Ако е така, съжалявам, и разбирам откъде идва злобата.

Коментирай

До НаталИ

преди 4 години

Млъкни ма, курвоч. Никой не ти е искал мнението. Миндил насран.

Коментирай

Ivaylo

преди 4 години

Наталия, какъв “малко фотошоп”, бе мила? Те на живо не приличат на себе си, нямат нищо общо. Андреа е 100 кила крава с виснало виме, шкембе и двойна брадичка, николетка е черна несъразмерна и спечена като мангалка, а Моника е пъпчива и уродлива като мъж. Ебаси “зашеметяващите”, заеби :Ddd Ако и ти си такава “хубавица”, не мерси

Коментирай

Don

преди 4 години

Само забележете колко е обработена снимката и как курвите ( визирам Наталито) се защитават

Коментирай

оффффф

преди 4 години

Ай стига вече, дошъл му акъла на Кубрат и си бил тоягите , А въпросната Андреа не е ли вече на годинки или или просто и- харесва да си играе на лолитка хаха . А колкото до НикУлета тя е мноооооого дребна и не само не съразмерна а и като подпухнала в лицето.Мона, поне има мозък, за рзалика от предните две празноглави дибили.

Коментирай

е

преди 4 години

Колко неестествена снимка. Кажи-речи анимационна.

Коментирай

Do ivaylo

преди 4 години

Za Monika ne e vqrno. Tq izglejda strahotno na jivo.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.