Андреа проговори ексклузивно: Не се чувствам предадена, нямам усещането, че съм еднодневка

https://hotarena.net/laifstail/andrea-progovori-ekskluzivno-ne-se-chuvstvam-predadena-niamam-useshtaneto-che-sam-ednodnevka HotArena.net
Андреа проговори ексклузивно: Не се чувствам предадена, нямам усещането, че съм еднодневка

„Не се чувствам предадена“, това заяви Андреа за „България Днес“ в първото си интервю след раздялата с Кубрат Пулев.

Фолк певицата разкрива пред вестника, че никой не я е предал в трудните моменти, през които минава, поради простата причина, че около себе си има само и единствено хора, на които може да разчита. Тя никога не е имала фалшиви приятели, които могат да и нанесат удар под кръста. Заради силната си интуиция Андреа разкрива ако един човек е неискрен.

\"Няма да обсъждам личния си живот! Не ми се занимава. Не мога да променям хората и да им казвам кое е добре и зле. Мога само да се отдръпна и да продължа моя път\", споделя Андреа. От разговора с певицата става ясно, че последните й проекти са вдъхновени именно от обратите, през които преминава в последно време. Изпълнителката не желае да говори за отношенията с Кобрата, както и за спекулациите по неин адрес. Въпреки това отговаря на един от най-важните въпроси, от които феновете се  интересуват.

\"Посветена ли е песента „Егоист“ на последните събития в живота й.

„Може да се каже, че парчето е повлияно от личния ми живот, но това е неизбежно за изпълнителите.  Емоцията е движеща сила най-вече при музикантите. Малко или много личния ми живот е повлиян при създаване то на „Егоист“, казва певицата и допълва: 

„Никога не съм чувствала, че си тръгвам от попфолка, защото през цялото време имах работа в нашите заведения. Наистина, в последните две години не сме правили парчета в този стил. Последната песен беше със Сузанита и тя до ден днешен е супер популярна, песента стана хит за 12 часа“,казва Андреа.

Макар Теодора да не е правила песни в чалга стил, старите й парчета държат класациите и продължават да бъдат слушани. „Хората не са забравили старите ми песни. Това ме кара да се чувствам добре, че съм оставила някаква следа във времето. Че не съм била еднодневка и  съм се разписвала в историята.  Хубаво е, че ги зарадвах и с нещо ново разказва Андреа.

13 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Теодора излага или по-точно изповръща целия си личен живот в общественото пространство, занимава ни с всички нейни дупки и телеса, а после се прави на ощипана и не иска да коментира личния си живот?!? Не знам как на вас това ви звучи, но за мен си е чиста шизофрения!

Коментирай

До фигаро

преди 3 години

На таз булка Теодора и лайната и неможеш пипна! Запри са стига си плюл или плюла! Само хейтиш! Явно си много зле! Теодора не ми харесва ама ти още по- не ми харесваш!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ама аз не държа да ме харесваш, ако искаш ме псувай колкото си искаш. Моето не е хейт, а констатация на поведението ма хората, които ни св натрисат в публичното пространство! И тъй като тези хора с това печелят прехраната си и са обществени личности, трябва да си поемат риска, че ще бъдат критикувани силно за неадекватното си поведение. Аз не си натрисам телесата и личния живот ма хората!

Коментирай

...

преди 3 години

„Не се чувствам предадена“, това заяви Андреа за „България Днес“ в първото си интервю след 489-тата си раздяла с Кубрат Пулев. :Д

Коментирай

***

преди 3 години

Хайде Андреа,стига се тръшка публично. Успокой се, ето и феновете ти помнят песните, разписала си се в историята, оставила си следа след себе си, не си еднодневка, хубава си, талантлива, умна...

Коментирай

До Фигаро

преди 3 години

Не, ти само си натрисаш злобата срещу хора , постигнали нещо в тоя живот за разлика от теб явно!!! Толкова си изпаднал и комплексиран, че всячески се стараеш да очерняш другите и да злобееш срещу тях!!! А ти си никой!!! И намаш право да раздаваш определения кой какъв e или какъв трябва да бъде, как да се държи, облича, какво може или не може да говори и т.н.!!!Връщай се обратно в клоаката на мизерния си живот, който мразиш и трай там!

Коментирай

123

преди 3 години

Sega zora na taq beshe da razdrusa visnalite si cici na macha s Djoshua toku vij stanala svetovnoizvestna ,ama tozi pat nqma da i se poluchi.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Какво е постигнала Теодора? Та тя дори и не може да прави това, с което уж се занимава. Ти чувала ли си я как грачи без цялостната обработка на гласа. С днешните компютърни възможности и от гарга ще ти направя Павароти. Жената е с абсолютно психическо разтройство, не обича себе си, защото постоянно се обработва на фотошоп, отрича тялото сим няма мъж, няма деца, няма семейство.... Изкарвала си е парите с евтино порно. По тялот и и няма свободно от операция място. Това ли е успех? Не това е провал, но от тези най-големите. Така че си в грешка, скъпа, особено за моята личност. А разбира се, че имам право да си давам мнението. Теодора е обществена личност и постянно натриса на всички своите неестесвени телеса и личния си живот. Затова имам правото да я критикувам люто и като гледам не съм единствен с мнението си. А на теб ти желая здраве и късмет и здрав разум, жегите понякога ни правят леко замаяни.

Коментирай

До Фигаро

преди 3 години

Жалка отрепка си ти нищо повече!!! И нямаш право да коментираш другите, гледай си жалкия животец нещастен, понеже ако беше толкова цъфнал , както се опитваш да се изкараш, нямаше да се занимаваш с хейт!!! Нали те виждам, че все по красиви и недостъпни жени, за такива мухльовци като теб плюеш!!! Не виждам да хейтиш президента Радев например или Кристина Патрашкова!!! Така че аре не ми се прави на правдив моралист!!!И не ти определяш кой да има деца, семейство и т.н.!!!! Ако иска човек може да продава пасти, да бъде нудист и т.н. стига да е щастлив, така че тая плоча твойта с дом и деца мноооооого се изтърка!!! Прибирай се в дупката и се пръсни от злоба!!!!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

О не, ти си незлечим случай. Аз никого не хейтя, а констатирам. Нито една от жените, които критикувам, не е красива по настоящем. Примерно Теди ме отвръщава с външността си, защото по нея няма нищо естествено. И слава богу, че Теодора е недостъпна, защото иначе щях да избягам от нея. Нека стои по-далеч от мен. Само не мога да разбера, защо ме обиждаш, при положение. че аз не те нападам. Да не си някаква страдалка като Тедиту. Е как да пиша за презитента Радев или за Патрашкова, за които тук няма никакви статии. И как да пиша нещо за хора, които се държат адекватно на работата си и на годините си. Ами разбира се, че аз определям. Аз съм шефът, успешният човек, който може да си позволи лукса, да си драска в подобни сайтчета и да се гъбарка с малки душички като теб. Желая ти късмет и много душевен мир, последното ти липсва май.

Коментирай

до Фигаро

преди 3 години

:DDDDD хахахах той бил шефа! Падам от смях! Жалка мижитурка! От вас комплексарите отърване няма! Все отнякъде изпълзявате и започвате да вирите нос и да се изживявате като еталон за подражание! Но всичко се връща и теб те е ударил яко живота, за да имаш това поведение и си супер нещастен. Пожелавам ти много гадости да ти се изсипят на главата за всички обиди, които бълваш!!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Аз пък ти пожелавам да си жива и здрава.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Простафелата се разписала в клоаката чалга,с гъз, с гумени цици фотошопирани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.