Андреа удави в злоба концерта на „Планета”! Пророчески насажда усещането за провал и фалит на „Пайнер”

https://hotarena.net/laifstail/andrea-udavi-v-zloba-koncerta-na-planeta-prorocheski-nasajda-useshtaneto-za-proval-i-falit-na-painer HotArena.net
Андреа удави в злоба концерта на „Планета”! Пророчески насажда усещането за провал и фалит на „Пайнер”
Позабравилата големите сцени Андреа силно се интересува от случващото се в бранша и особено в компанията майка на поп фолка, която тя напусна преди време. Макар и да не беше в зала „Колодрума“ в Пловдив, бившата звезда на Пайнер следеше всичко случващо се на концерта по случай рождения ден на телевизия Планета от своя Инстаграм.

Услужливи последователи системно я информираха минута по минута за представянето на нейните бивши колеги, пише  LifeOnline.bg. Най-хейтърските коментари по адрес на събитието Андреа надлежно споделя чрез сторита. За нейно нещастие, негативните коментари не са толкова, колкото е очаквала.
Освен личните съобщения и коментари от фенове, Андреа сподели и постовете на няколко свои бивши колежки, които не участваха на концерта. В споделеното Емилия и Преслава обясняват защо не присъстват на концерта и поздравяват телевизията за празника.

Неясно защо Андреа сподели становищата на Преслава и Емилия относно участието им шоуто на Планета 

В друго стори, бившата на Кобрата заявява, че подкрепя Джена относно нейн личен разговор споделен на стори.  Това бе разчетено от феновете като пореден намек, за срива на компанията и лошото качество на участниците в концерта, и че шоуто не си е заслужавало.
Припомнете си, че около шоуто се развихриха много конспиративни теории за сътресения в музикалната компания Пайнер, след като стана ясно, че в празника на ведомствената телевизия няма да учатсват редица титуловани звезди като Преслава, Галена, Емилия, Джена и Фики.

Голямата звезда на шоуто беше Емануела, която закри спектакъла с най-новата си песен \"Вечно свързани\", а основни действащи лица бяха младите звезди в лекия жанр плюс чистоновото чалга попълнение Диона, която вече е в лейбъла на Галин и се вля в дългите редици на чалгата, въпреки че доскоро плюеше и псуваше по най-полулярният жанр.  Изживявайки се на пророк, от своя профил Андреа се опитва да насади усещането за провал на концерта и фалит на компанията, намеквайки че „фирмата“ е изгубила големите си звезди. Но тя не трябва да забравя, че звездите изгряват и залязват, а на тяхно място се появяват нови.

10 Коментара

Andreass

преди 4 години

Сторито и прелива от злоба, дори и да е така и да има някакъв срив в Пайнер. Ако тя е достоен човек и изпълнител, би следвало да замълчи. Само че истината е ясна, от както напусна Пайнер тя затъна в 9та глуха, няма участия , напълня драстично. Всички я усещат че е ударила дъното и нещастна. И вместо да се съсредоточи в отслабването си, или да излезе и публично да сподели че има проблем, тя седнала да злобее. Колкото и да ти се иска Пайнер да се срине, без него ти си под нулата. А това ти изказване, сторита, пибликации и тоновете фотошоп показва колко си зле ти самата .

Коментирай

Андреа свинята

преди 4 години

Приличаш на дебеланката Рени, която не пропускаше да оплюе Пайнер. Само че и тя като теб освен на сланина, друго не постигна след напускането си хахах

Коментирай

.

преди 4 години

Нека да бъдем реални.Андреа като напусна наистина й позамря кариерата.Тя самата ти каза,че е заради трудностите в личния й живот.Но и Пайнера не влага пари в певиците си.Те сами плащат клипове,песни.А им взима голям процент от участията.Фолкмаратон също ми беше любимо предаване.Беше най-доброто му предаване,ама реши да не влага пари в него.Защо всички му викат чичо Скруч ?

Коментирай

Ппппп

преди 4 години

Какъвто и да е бил концерта на Пайнер,ако тя беше малко с акъла си и най-вече достоен човек,никога нямаше по толкова хамалски начин чрез сторита да бълва такава жлъч.Тази жена не разбра ли че само във фантазиите й е слаба и умна.Малко да се скрие от очите на хората и да се погрижи за себе си адекватно.

Коментирай

...

преди 4 години

Галин се осмели да й каже нещата, както са и тя почна да засипва в инстаграм със сторита от концертите й преди 6 години.Тя не разбра,че хората не говорят за преди,а за сега

Коментирай

,

преди 4 години

В един сайт четох,че Андреа и Кубрат са се събрали и в момента са в Пловдив

Коментирай

MINA

преди 4 години

е осра пейзажа с тоя коментар

Коментирай

Simon

преди 4 години

Андреа е права Пайнер загубиха през годините много големи имена - като самата Андреа, Вероника, Елена, Есил Дюран, Камелия, Константин, Нелина. Но не бива и да говори така за хората, които и подадоха ръка и я издигнаха. Дори концерта да е провал, по-достойно е да не говори против тях.

Коментирай

Хахаха Друг път

преди 4 години

Отчаяната свиня го дебне като питбул по хотелите с надеждата да и обърбе внимание..Горката, толкова е жалка и смешна с фалшивият и живот!

Коментирай

Хахаха Друг път

преди 4 години

*обърне

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.