Андреа вади картини от З-ти клас

17 Май 2023, 14:00


Случвало се е да правя забележки на учителите, каза певицата Певицата Андреа показа в мрежата картините, които е рисувала в 3-ти клас. Освен талантливия глас, който има блондинката, тя може и да рисува от много малка. „Майка ми установи, че мога да рисувам, когато бях още в първи клас“, каза самата тя пред „Телеграф“.


Още тогава майка й я изпраща, на частни уроци, за да развие таланта си. „Прати ме при учители, които подготвят за художествената академия. В училище помагах на съучениците си и им рисувах картините. Именно заради това една учителка ми писа тройка. А учителите от частните уроци ги оценяваха като картини на дете от 10-и клас. Казваха, че имам усещане в изкуството. Когато напреднах по-професионално, се е случвало дори да правя забележки на учителите в училище“, разказа Андреа.


Изпълнителката създаде профил в социалните мрежи, където показва част от многото си творения до момента всички качени произведения са от детските й творчески години. „Рисувам акварел, туш и графика. Специално в акварела композицията е натюрморт, тоест случка, преживяване. Част от картините, които съм качила в Инстаграм, са именно тези. Една от картините е много специална, с детското момиче. Тогава ни казаха сами да изберем какво искаме да нарисуваме и това нещо излезе в ума ми“, добави тя.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
0
....картините е много специална, с ''детското момиче''....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
преди седмица
0
Натюрморт не е случка, преживяване. Натюрморт е мъртва природа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди седмица
-1
И акъла й е на третокласник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени