Андрей иска още деца

833
21 Март 2019, 09:39


Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, който само преди 10 месеца стана татко на син, представи изцяло обновената кампания на сдружението си - ДНК. Той самият не скри, че има желание в най-скоро време да има още деца:

"Моя живот се промени по перфектен начин. Просто станах по-щастлив. Това дете осмисли живота ми и го направи много по-пълен. Децата ни правят много по-богати."

Инициативата предвижда поредица от лекции и събития в страната, чрез които да се увеличи информираността сред младите хора по отношение на рисковете и проблемите, които крие отлагането на решението за създаване на деца. Първата лекция ще бъде през април във Варна. Кампанията ще продължи от 19 март до 1 януари 2020 г. В нея участие могат да вземат всички семейства, заченали своите деца от март до декември 2019 г. като споделят снимка ссъс своя тест за бременност и личната си история.  Датата избрана за рестарт на кампманията "Направи го сега" също не е случайна. По време на обществената дискусия Андрей разкри, че тя е една от най-тъжните в живота му, защото на нея губи своя баща:

"Надявам се, че днес ще промени усещането ми за този ден, защото аз наистина вярвам, че това че всички вие сте тук днес е повод за празник".

Тази година за първи път всички двойки, записали се в кампанията, ще имат възможността да получат най-важните неща, нужни за отглеждането на детето им през първите 12 месеца: дрехи, памперси, храна и козметика. През януари 2020 на лотариен принцип пред нотариус ще бъдат избрани 20 семейства, които ще получат своя „Бебешки ДНК пакет”, всеки от които на стойност 5000 лв. За пръв път се организира и  обществен съвет. В него участват родолюбиви и успешни българи с различни професии и успешна кариера, сред които Владо Николов, Иван Христов, Милен Врабевски и др.
 

Искаш ли рокля като на Моника Валериева и Ася Капчикова? Купи ТУК на супер цена!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени