Андрей Слабаков: Удрят дъщеря ми заради мен!

https://hotarena.net/skandali/andrei-slabakov-udriat-dashteria-mi-zaradi-men HotArena.net
Андрей Слабаков: Удрят дъщеря ми заради мен!
Какво за дъщеря ми пишат?! Какви са тия глупости, тя си е напълно естествена! Хейтърите въобще не ме интересуват, това е хейт срещу мен явно. Така реагира бурно пред \"България Днес\" режисьорът и евродепутат Андрей Слабаков.

Броени дни след като се закле като избраник в Европарламента, режисьорът застана на мушката на клюкарите, които изкараха дъщеря му Йоанна истинска силиконова кукла. Детските снимки на красавицата нямат нищо общо с настоящата й визия - устните на Йоанна са двойно по-пухкави, скулите изваяни, а носът - стеснен. Из форуми и социални мрежи веднага започнаха колажи преди и след, а мнозина сравняват преобразяването с визията на Анджелина Джоли, което обаче било резултат на тунинг.

\"Пълна трансформация, която не може да се дължи на природно разкрасяване, а на скалпел. Много хиалурон в устните, това е сериозен тунинг! С годините устните стават по-тънки, а не двойно по-плътни. А майка й във \"ВИП брадър\" се преструваше, че за пръв път вижда оперирани устни, и дори се престори на погнусена от пластичните операции\", са само част от коментарите по адрес на красивата Йоанна Слабакова.

\"Да, знам, че много хейтъри има по мой адрес, откакто станах евродепутат. Хич не ме интересува какво говорят разни хора по социалните мрежи. Хейтърите просто не ме вълнуват, да си пишат и говорят каквото си искат. Разбира се, че не е вярно, че Йоанна има интервенции\", избухна пред вестника възмутеният режисьор. Майката на Йоанна - красивата Ернестина Шинова, също не повярва на ушите си. И също отрече, че дъщеря й е пипнала тук и там. \"Смятам, че съм създала хубаво дете, и се надявам, ако тя някой ден реши да си прави пластична операция, да дойде при мен, за да я разубедя! Тя няма операции! Аз нямам корекции, а съм на 56 години, а тя е на 24, как си я представяте да има нещо?! Андрей няма операции, кучетата ни нямат. За бога, та тя учи медицина, как ще направи такова нещо?!\", възмути се пред \"България Днес\" и Ерна.

Самата Йоанна никога не е разкривала дали има намеса на игла и скалпел по лицето й, но според близки до семейство Слабакови Йоанна е израснала като копие на красивата си майка от младостта.

2 Коментара

Да ама

преди 4 години

Да, вероятно хейтът е по негов адрес, но не откакто стана евродепутат, а откакто се видя че, напук на големите си претенции,с жена му са готови на всичко за пари. Депутатстването е финалния щрих в картината.

Коментирай

А

преди 4 години

То смешното е, че се правят на светци. Ето и това избухване за интервенциите. Ернестина може и да е била красива, сега е като булдог, явно начинът на живот си казва думата. Няколко интервенции ще са само в нейна полза. Най мног ода придобие малко по спретнат вид, да избяга от излъчването на нечистоплътност. Сакън да не "падне" на нивото на ползващите разкрасителни процедури.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.