Анелия посвети балада на Коко Динев: Болка си ми ти, но те искам!

3776
12 Януари 2019, 15:00


Анелия изпя ново парче и феновете веднага я разкриха – за Коко Динев е! Нежната и тъжна балада се казва „Сърцето ми“. За това подсказа и певицата.

“Подсъзнателно определено има някакви неща, които те карат да наредиш текста на песента точно по този начин, да е точно с това послание. Смятам, че всеки в живота си е имал такава силна, истинска, изгаряща любов, която ще помни винаги, в което няма нищо лошо. Това е хубавото на любовта. Тя те кара да се чувстваш жив, тя те променя и съм сигурна, че когато човек изпитва истинска любов, той се променя в добра посока. Хубаво е човек да обича, хубаво е човек да дава”, казва Анелия.

Макар от години двамата да не са заедно, певицата много пъти е признавала, че раздялата е била много тежка. След Коко Динев Анелия и не успя да създаде друга сериозна връзка, както тя самата пее:

Да обичам друг след теб,

в мен сърцето забранява,

а в гърдите кубче лед,

път на друг до мен не дава.

Болка си ми ти, но те искам,

кажи кога и как да те забравя,

кажи ми как като не става.

Баладата се появи току-що, но истината е, че е много стара. Самата Анелия признава, че четири години я е отлагала. “Сменях няколко пъти текста и най-накрая крайния резултат е това. Смятам, че се получи много семпло, но с много истинско послание. Това е песента, която много трудно изпях. Такова нещо не ми се беше случвало през цялата кариера“, споделя Анелия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оххх
преди 4 месеца
0
Тая пуста Анелия,толкова писва и отекчава с нескончаемите си жалвания,виене...Не престана да жали за миналото!Как не и омръзна,бе! Досадно е!Едно и също до припадък!Истинско изтезание е да се слушат,нейните песни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
roko
преди 4 месеца
0
И коко и анелия и ема со вече изпърдяни задници на кой му дреме за тия дъртофели
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пепи
преди 4 месеца
0
Аз съм слушала интервю на Коко в което казва ,че по принуда се жени за Анелия.С тази песен тя се унижава да го моли.Вероятно преглъща всичко в името на дъщеря и.Прежалила се е.Така мисля
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курва миризлива
преди 4 месеца
0
Болка е,че грозния дебелак не дава пари на тази мухлясали спермоядка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени